Intruder - lopakodás és banánhéj

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Jó hírünk van a bújócska szerelmeseinek! A Steam Early Access-szekciójában mostantól hivatalosan is elérhetővé vált az Intruder, a taktikázáson, lopakodáson, megtévesztésen és csapatmunkán alapuló taktikai lövölde.

A Source Engine moddolásának aranykorszakát idéző Intruderben a kémek csapnak össze az állig felfegyverzett őrökkel 5v5-ös felállásban, ám ezúttal nem a hagyományos FPS játékokra jellemző stílusban. Az Intruderben ugyanis a nyílt harc helyett a lopakodás és a speciális felszerelésünk kapja majd a főszerepet, melyet egy meglehetősen realisztikus játékdinamikával egészítenek ki a fejlesztők.

Ennek értelmében a játékban minden egyes fényforrás kiiktatható, így lehetőségünk lesz behatolóként olyan sötétséget teremteni, amiben esélyük sem lesz az őröknek kibökni minket. A kommunikáció is érdekesen lesz megoldva, ugyanis a beszélgetés rádióvevőkön keresztül történik, mivel alapból csak a közelünkben található ügynököket hallhatjuk. A zajtalan behatolás érdekében pedig képesek leszünk pusztán kézmozdulatokkal is kommunikálni csapattársainkkal.

A védekezésre kényszerült csapat ezalatt csapdákat helyezhet el, illetve távvezérlésű robbanószerekkel tömheti ki a szobákat. Ja igen, és a legjobb része a trailernek, hogy a könyörtelen harcban minden megengedett, szóval akár banánhéjakat is bevethetünk, melyen akár egy egész csapat is képes elcsúszni.

Az Intruder jelenleg kizárólag a Steamen érhető el, egyelőre Early Access-verzióban.

1.
1.
Matt8888
Ez valóban mókásnak néz ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...