Days Gone - befutott pár új kép

  • Írta: szlav
  • 2019. március 13.
  • Képek
Mi már tűkön ülve várjuk a Days Gone-t, így igyekszünk minden apró hírmorzsára lecsapni. Ma néhány új PS4 Prón készült felvétellel frissítettük a galériánkat, a főszerepben pedig ismét Deacon és kedvenc vasparipája áll.

Jövő hónapban végre lecsaphatunk a Sony következő exkluzívjára, addig is viszont kénytelenek leszünk beérni egy kisebb galériafrissítéssel. A PS4 Prón fotózott képek nem sokkal a Bend stúdió bejelentése után érkeztek, miszerint a Days Gone hivatalosan is aranylemezre került, vagyis befejeződött a fejlesztés, a programozók hátradőlhetnek, a marketingesek és forgalmazók pedig kapkodhatják a fejüket.


A Days Gone április 26-án érkezik PlayStation 4-re.
16.
Oldman
Vàrhatò volt...kezdődik. ( gyerekzombi balhè )

https://hu.ign.com/days-gone/47351/news/a-days-gone-gyermekzombijai
15.
Oldman
Üssètek be a Youtube-ra ezt, ìgy làtni fogjàtok a jàtèk menüjèt. Sajna nem tudom kimàsolni.

Days gone Has the fanciest menus on ps4

Itt ennèl egèsz pofàs a grafi, lehet ez a vègső verziòja a jàtèknak?
Vagy csak èn làtom bele? :)
14.
Oldman
A felfejlesztèsekkel alapjàban vève semmi gond egy nyitott vilàgù jàtèknàl, ùgy is mondhatnàm ez alap. A mèrtèkèt belőni a kèszìtőknek nem egyszerű, hiszen minden jàtèkosnak ilyen tekintetben màs ès màs az ingerküszöbe. Az àllandó evès ivàs valòban fàrasztò volna, de az hogy a mocira vigyàzni kell, az nekem hatàrozottan tetszik! A fegyverek karbantartàsa is rendben van. Egyik nap làttam a youtube-on egy olyan videòt, ahol megmutatjàk a jàtèk menüjèt, köztük a fejleszthetősègekèt is. El lehet bogaràszni majd vele ùgy hiszem. A tèrkèpet is megmutattàk màr, de abbòl kikövetkeztetni a valòdi nagysàgàt elèg nehèz, ehhez tudni/làtni/èrezni kellene a motor sebessègèt a terkèpen mozogva. Àllìtòlag nagy... Mihez kèpest ugye.

Frankdelgado!
Nèha jòl tudok ragzani, ami bàncsa a fülünket meg hasogassa. De ezt ugye mi szeressük! No, ezt jòl megaszontam. :)
13.
szekeres91
#8: Így van, várós nagyon. Lehet nem első napos vétel lesz, de egy rendes tesztet mindenképpen megvárok. Elvégre ha már kapott magyar feliratot támogassuk.
12.
Duken
#10: Hát én nagyon remélem hogy nem ilyen túlélősdi lesz hanem egy fasza akciójáték, ütős sztorival. Nincs türelmem a túlélőjátékokhoz. Nem az én zsánerem! Pedig a souls játékokat szeretem. Ott is túl kell élni csak ott nem unalma és nem kell percenként vizet innod hogy ne száradj ki. :D
11.
DeKor
#10: Ezekről már volt szó korábban. Az ételre és az ivásra nem kell figyelni, viszont az eszközeinkre igen. A fegyvereink tönkremennek, és a motorunk is, szerelgetni kell, és tankolni, mert ki is fogyhat belőle a benzin. Ha esetleg nem figyeltél oda, és lerohad a motorod, de már segítettél néhány kolónián a közelben, akkor hozzájuk bekopoghatsz, és segítenek. Ha nem, akkor gyaloglás. Egyébiránt hulladékokból, alkatrészkből tudod fenntartani a motorod állagát.
A motort és persze a fegyvereket is lehet fejleszteni, de a főszerpelő is három skillfán sajátíthat el újabb képességeket.
Az életerőd nem töltődik fel a pihensétől, csak ha tudsz kötszert gyártani, akkor tudod gyógyítani magadat. A staminád sem véges, ha futsz, folyamatosan fáradsz. Egy nagyobb horda (300 és 1000 fő közöttiek lesznek a hordák) legyilkolása ezek miatt komoly tervezést igényel.
Hirtelen ennyi, ami eszembe jut.
10.
Ultimate
Képek helyetttényleg tolhatnának egy nagy adag infót arról milyen túlélőelemek lesznek a játékban. Például lesz-e valami féle építési lehetőség. Fejlesztések. Loot. Vadászat. Kell-e figyelnia kajára piára fáradtságra. Engem inkább ezek érdekelnének, egy szimplalootolgató zombihentelő egykaptafa stuff lesz akcióra hegyezve vagy tényleg egykomolyabb túlélős stuff ami a túlélős játékok legjobb elemeit vegyíti AAA szinten. Arranagy igény lenne,jelenleg azt az ágazatot ami nem mellesleg sikeres, szinte csak apró stúdiók és fejlesztők lovagolták meg főként early accessként...
8.
Oldman
Szekeres91
Persze, semmi gond! :) Èn sem a kritika vègett ìrtam azt amit, csupàn megjegyeztem. Talàn a fakòsàg direkt elgondolàs rèsze, fokozva a nyomott feszült hangulatot. Legyünk optimistàk. Jò lesz ez na. :)
7.
Duken
Idén annyi jó játék jött jön (Metro, Devil May Cry, Sekiro, Rage 2 ) hogy kivárom a leárazásokat. Egyedül a Days Gone lesz első napos vétel.
6.
szekeres91
#4: Egy posztapokaliptikus világról van szó. Nem lehet minden olyan színes, mint a fortnite :) De ez csak az én személyes magánvéleményem, nem támadásból írtam.
5.
Oldman
Jav: "az" = a
"Halyaz" = hajaz
Elnèzèst, gyorsan ìrtam. :/
4.
Oldman
Az grafika erős közepes szintű, elfogadható. A szìnek lehetnènek kicsit èlènkebbek, picit a Ghost recon Wildlands-ra halyaz a tàj kidolgozottsàga, talàn azèrt egy fokkal azèrt pofàsabb. Vàròs a rèszemről, màr ìrtam többször.
3.
felegyi
Nem rossz, de pillanatragasztó tartja a fegyvereket a tag hátán :D ?
2.
atroll1
Hát én már nem is mondok semmit :D
1.
zoli12i
Na ezzel biztos tenni fogunk egy próbát. Én várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...