Star Wars - izgalmas idősíkba látogatunk el?

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars News Net értesülései szerint a Trónok harca alkotóinak közreműködésével készülő következő Star Wars-film állítólag a Régi Köztársaság idejében játszódna.

A Star Wars News Net megbízható forrására hivatkozva arról számolt be, hogy most ősszel kezdik el forgatni a Trónok harca-sorozat alkotói, a David Benioff és D.B. Weiss páros első Star Wars-filmjét. A forgatókönyv állítólag már készen van, csak finomhangolni és véglegesíteni kell azt. Ennél talán sokkal izgalmasabb részlet, hogy a forrás állítása szerint a Disney végre teljesen elszakadna a Skywalker-vonaltól és teljesen új történeteket mesélne el. Ennek ékes bizonyítéka lehet, hogy a magazin állítása szerint ennek a filmnek a története több száz évvel a Skywalkerek előtt játszódna, méghozzá a Régi Köztársaság idejében.

A forrás szerint a Disney tudatosan lépte meg ezt a döntést és az alkotók kiválasztása is ennek megfelelően történt. A stúdió szerint ugyanis ez a korszak hasonló stílusban mesélhető el, mint a Trónok harca-sorozat, ráadásul az is a cél, hogy új közönséget is megszólítson a film, így azokat is, akik kedvelik a Trónok harcát. A forrás fogalmazása szerint a készülő Star Wars-film olyan lesz, minth a Star Wars találkozott volna a Gyűrűk urával.

Reméljük, az idei Star Wars Celebration rendezvényen (április 11-15.) érkeznek már hivatalos információk is!

14.
14.
ÉnVok
13. Az szerintem a te szubjektív véleményed hogy a második könyv dögunalmas és semmitmondó az viszont tény hogy amióta elfogyott a könyv orbitális baromságok is történtek a sorozatban. 1 ami visszanézés nélkül is nagyon bennem maradt az az ahogy Daenerys-hez időben eljutott valahogy a hír hogy Johny bajban van és sárkányháton kb fénysebességgel sikerül időben a segítségükre sietnie.

Arról nem is beszélve hogy amióta elfogytak a könyv lapjai én szubjektíven azt érzem hogy unalmasan "vágják el a szálakat" pl: kis ujj halála szerintem szánalmas volt, remélem (nagyon valószínű) Martin jobban fogja a sztorit tovább vinni mert bár a sorozatban volt pár izgalmas csata de a sztori fene mód lapos lett.
12.
12.
delphijos
#1: Azért az vicces hogy tényleg semmi se jó. Ha állandóan ez az időszak (Skywalkerek) vannak akkor az a baj, hogy miért nem más, ha meg más jönne akkor meg “jaj, csak ezt ne”. :)
11.
11.
zoli12i
#9: Sajnos rengeteg epizódot ők írtak.De persze sokan mások is besegítettek. Legjobb részeket mind maga Martin írta.

" egy "sima" sorozatban kapnánk egy hetedik évad minőséget még így is beszarnánk"

Ízlések és pofonok. Én a hetedik évad butaságaitól szenvedtem. 5-6 dögunalom volt. Első négy meg kiváló.Remélem a nyolcadik lesz olyan jó, minta az első négy évad és akkor elmondhatjuk, hogy több volt a jó évad, mint a rossz. 4 jó 4 rossz évad elég rossz arány lenne.....
10.
10.
Gykrizsi
#8: Ja így értem, én nem így értelmeztem amit írt, de ok. Azt hittem valami konkrét sw eseményre érti ezt. De mondom, ezt elfogadom, csupán én örülnék, ha valami ilyen irányba vinnék el a dolgot, de lehet, nem is tetszene elkészülve, vagyis tévedhetek, nem zárom ki.
9.
9.
Gykrizsi
#7: Szerintem a rendezés minősége a történettől független, így amit jól csináltak teljes mértékben az elején, abból nem von le az a tudat, hogy volt egy könyv, ami alapján dolgoztak. Az, hogy magának a storynak a minőségét nem sikerült tartani teljes egészében független a rendezéstől. Meg alapvetően az első évadok ilyen tekintetben túl magasra tették a lécet, egy "sima" sorozatban kapnánk egy hetedik évad minőséget még így is beszarnánk. Azt meg nem is tudom, de nem hiszem, hogy a hiányzó részeket ők írták volna meg, de lehet tévedek. Gondolom azt külön írok készítették el, max beleszóltak a dolgokban.
8.
8.
Juha
#6: Az, hogy a valóságban is eltelik néha 1000 év is, hogy kiugró fejlődés nem történik (sötét középkor, vagy ie. soksok év).

Elég egy nagyobb "balhé" (pl. Római Birodalom bukása), ami beláthatatlan időre akadályozza a fejlődést, viszont olyan is lehet, hogy pont egy másik "balhé" miatt születnek addig hihetetlennek tartott találmányok (pl. II. Vh).
7.
7.
zoli12i
Pozitívum, hogy szakít a Skywalker történettel.
Viszont a rendező párostól félek nagyon. Trónok harca addig volt élvezhető, amíg volt könyv. Ahogy saját ötleteket kellett volna kitalálni jöttek a bajok és vesztett az egész a minőségből.
5.
5.
Hab
Remélem ez jó lesz!
3.
3.
Gykrizsi
Amúgy nekem bejönne az, ha itt merőben szakítanának az alapvetéstől, és a Régi köztársaság kora tényleg fejletlenebb lenne valamivel. Tudom kukacoskodás, de nekem sosem jött be, hogy régi köztársaságról beszélünk, több száz, akár ezer évről, de igazából lényeges különbség nincs a korok között. Nagyon adnám, ha ez az időben való visszaugrás tényleges visszaugrás lenne. Persze legyen hiperhajtómű, de mondjuk lehetne kevesebb űrutazó, több bennszülött, fejletlenebb faj, és ez valahogy a filmben is szerepet kapna. Persze volt ilyen is a legendában, de szerintem ez sosem volt mainstream, mindig is a KOTOR alapozta meg az egész Régi köztársaság felfogást, de abban igazából a több sithen kívül nem volt nagy változás.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Miért? Ha csinálnak egy filmet ebben a korban, és nem tetszik, akkor mi van? Attól még a játékok, könyvek, képregények nem vesztenek az értékükből. Ha jó lesz, akkor meg kapunk egy remek filmet, ami ki is lép a megszokott közegből. Sosem értettem ezt.
1.
1.
t0mchee
Neeeee. Könyörgök csak azt az érát hagyja békén a Disney :'(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...