Ilyen lesz a képességfa a Days Gone-ban

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 9.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a premier, így egyre több konkrétumot kapunk a Sony nyitott világú zombis címéről. Nem meglepő, de Deacon bizony fejlődik is a kaland során, lássuk, milyen irányba okíthatjuk majd szeretett motorosunkat!

A JorRaptor nevű youtuber pár napot eltöltött a Days Gone-nal, és rögzített egy átfogó videót, amely a játék képességfáit veszi górcső alá. Pontosan hármat: a Melee a közelharci kunsztokat takarja, a Ranged a távolsági fegyverekhez tartozó képességeket foglalja össze, míg a Survival értelemszerűen Deacon túlélési skilljeit. 

Minden egyes képességfához 15 skill tartozik, így a hosszú kaland során lesz miből válogatni. Idővel hősünk egyre jobb harcossá válik - legyen szó a lőfegyverek használatáról, vagy bármiről, amit a kezébe kaphat. A Survival ág viszont érdekesebb: nem árt már a játék elején beruházni a Survival Visionbe, amely kiemeli nekünk a közeli fontos nyersanyagokat és muníciókat, a Thief in the Night pedig a lopakodás során lesz hasznos, hiszen a segítségével kevésbé csapunk zajt. 

A Days Gone április 26-án érkezik PlayStation 4-re. 

3.
3.
crytek
#2: Ps cucc max akkor fog jönni pc-re ha a fejlesztő aki a sonynak melózik lelép onnan + lejár a szerződés és az exklúzivitás ideje.. és vagy cserélődik az ezt finanszírozo "vezetői" bagázs aki leszarja mire adja ki a játékot csak vegyék ,mert vennék pc-n is.
2.
2.
user101
Nem ezért fogok gépet venni ( sokkal inkább az Unchartedek és a 0Dawn miatt :), de azért nem bánnám, ha bejelentenék, hogy mondjuk 1 év múlva jön PC-re is ... :) Akkor talán mégse vennék... :)

Viccet félretéve, a wii és az x360 is ott porosodik a sarokban évek óta. A gyereket beszippantotta a Minecraft én meg Divisionosok :) Ha leteszem akkor meg ott a teljes AC széria.. Sajnos még csak a 3.-nál tartok, pedig megvan majd az összes... :)
1.
1.
markoci555
egész jó a rendszer nem is tudom miért néztem meg, mert egy jó ideig úgy se lesz ps4-em (vagy ha lenne nem ezt venném), de a gameplay jelenetek miatt megérte, már a legelső megjelent videónál pár éve mondtam hogy rossz az AI és most is azt kell látnom, hogy az élő emberek full retardba nyomják, zombik állnak és néznek ki a fejükből stb.
a medve meg a farkas viszont bejött, nem is tudtam hogy van benne, nagyobb veszélynek néz ki egy falka, vagy egy 4 méteres medve, mint egy kreténekből álló horda
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...