Tiberium Wars - felsorakoznak az Alienek

  • Írta: Daks
  • 2007. január 16.
  • Képek
Link másolása
Hét új Command & Conquer 3: Tiberium Wars képpel és egy videóval gazdagodtunk ma este, melyek segítségével betekintést nyerhetünk a harmadik oldal technikájába.
Hét új Command & Conquer 3: Tiberium Wars képpel és egy videóval gazdagodtunk ma este, melyek segítségével betekintést nyerhetünk a harmadik oldal technikájába.


8.
8.
fojesz
A fizikát sokszor én sem szeretem stratégiákban, de például a Warhammer 40k-játékok kifejezetten hangulatfokozó és érdekes. Ezért is szeretem én is őket, a Relicet, meg úgy mindent. :)



Amúgy szerintem a hangok nagyon komolyak, tiszta Világok Harca fílingem lett tőle. :) (A filmben pont ilyen lépegető ízék votlak hasonló hangokkal, nem?)
7.
7.
KD
sztem a generals kiütötte az összes előző c+c játékot- de akkor is a RELIC a guru a szakmában, !!!!!!!!!!!WARHAMMER40k!!!!!!!!!!!!
6.
6.
Utys
Szerintem a Red Alert 2 is eszetlen jó lett. Hangulatos volt és nagyon élvezetes. Tiberian Sun kissé más volt, de én kedveltem és kedvelem mai napig. Dune 2000 is nagyon jó volt, akárcsak az alapmű Dune 2. A Generals viszont személyszerint nem szeretem. Ettől függetlenül bízom a srácokban, hogy össze kalapálnak valami jót.
5.
5.
Bodak
Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nem is érdekel. Kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Bár nekem már a Red Alert 2 is nagy bukta lett (tudom, annak köze nincs ehhez, de mégiscsak C&C fémjelzése volt) még nagyob bukta a tiberian sun, a generals-ról meg inkább nem mondok semmit. Szerintem ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. Az oké, hogy nagyot dobtak anno a Dune II-vel a fiúk, meg stílust teremtettek, de ez nem jelenti azt, hogy nyeregben is tudnak maradni. A Relic sokkal nagyobbakat alkotott, ha elismeri a közönség, ha nem. A Company of Heroes AZ STRATÉGIA. A Warhammer 40000, AZ STRATÉGIA. Ez? Majd meglátjuk. Azért reménykedek.
4.
4.
Utys
Mondjátok már el nekem mit ér a fizika egy RTS-ben? Elárulom: semmit.
3.
3.
Utys
Szerintem meg pont a VH-s cuccokkal szaladt el a ló mostanság eléggé. Szóval jöjjön csak a megváltó scifi.
2.
2.
air
A tökömtelivan már ettöl a sok alienes,űrháborús,lézeres,sci-fis gaméktól.Helikoptert,tankot,vadászrepülőt,akarok.
1.
1.
Utys
Most így eszembe jutott, hogy ezt is várom. Érdekes ez a faj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...