Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 19.
  • Akció
Link másolása
Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.

Lassan két hete, hogy az Xbox One után PC-n is elrajtolt az Xbox Game Pass, ez pedig azt is jelenti, hogy a szolgáltatások frissítéseinél külön oda kell figyelnünk, hogy mit kapnak a konzolosok, és mit a számítógépesek, azok ugyanis nem feltétlenül bővülnek majd párhuzamosan. (Emiatt egyedül az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőknek nem kell aggódniuk, hiszen ők mindent megkapnak.)

Elsőként az xboxosok számíthatnak újdonságokra, ők már holnaptól, vagyis június 20-tól letölthetik a Resident Evil: Revelationst és a harminc játékot felvonultató Rare Replayt. A PC-sek június 27-én kapják meg az első frissítésüket, az ő könyvtáruk a Torment: Tides of Numenerával bővül majd. Végül szintén június 27-én fut be a Goat Simulator, ez már mindkét szolgáltatásban elérhető lesz.

Ezzel együtt az xboxos kínálatból távozik is majd néhány cím, így június 27-én a Next Up Hero búcsúzik, amit június 30-án követ a Dead Island: Definitive Edition, a Devil May Cry 4: Special Edition, a Shadow Complex Remastered, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 és a Zombie Army Trilogy.

46.
46.
crytek
Új modi..már nem 1 vagy 2 játék jár a VGA mellé hanem 3 hónapos game pass

https://www.proshop.se/AMD-Gears-Game-Pass?cid=332f688f-6e10-440d-96ee-47873d3015a5
26.
26.
Ooorky
Mondtam, hogy ez lesz...
22.
22.
Ooorky
#20: Ne triggereld, jön megint a dicsekvés, hogy ő okos és annyiért veszi, majd valaki beszól, hogy fillérbaszó, majd reggelre megint eltűnik 20+ komment.
21.
21.
crytek
#20: Mond csillagvirág mi nem stimmel?
20.
20.
user101
#18: Zavar van az erőben, nem stimmelnek a számaid... :)
19.
19.
Ooorky
18.
18.
crytek
#17: Ez az előfizetéses módszer pont az olyan embereknek jó akik nem akarnak venni játékot és kevés idejük van játszani..

Pl minek vegyen meg valami egy BF szériát 15+ ezrekért ha teszem azt csak a single érdekli ha az EA access 1 évre 5500 ft és rengeteg minden van benne a BFeken kívül is. Több ezer óra game lehetőség 5500 ft-ért.. 5500 ért kapsz egy AAA játékot.... Game passot meg nem is mondom mert ha 1 hónap alatt csak egy fél napot toltál bármit akkor is nem lehet rá szó mivel 300ft :)
Döbbenet jó dolog ez :)

És ne feledjétek nyár végé jön az 1 hónapos ingyen Upay + :)
17.
17.
user101
#16: Dehogy is, Ultimate volt az, ki is bannolták, látod... ügye, hogy nem látod ?:)

Azért ez az update elég felemásra sikerült, szerintem jóval többet vesztettek, mint amit nyertek . :)
Amúgy a fejlesztőknek nem biztos, de a kiadóknak nagy biznisz ez az előfizetéses modell. Nekem, jó ha két hetente maximum 5-15 órám van játszani átlagosan. A legrövidebb végigjátszásom a Bulletstorm volt a maga 9 órájával, de az utolsó Wolfenstein is már 23 órára húzódott. A Division-ben 87 órám van és az kizárólag single egyszeri végigjátszás. :) Nem véletlenül szurkolok a Steam-nek, hogy jó sokáig maradjon minden így ahogy van... :)
14.
14.
crytek
#12: Akkor ne tippelgess mert láthatóan nem megy....
1.
1.
Na azért ez gesztus. Ki, meddig jutott a Torment-ben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...