Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 19.
  • Akció
Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.

Lassan két hete, hogy az Xbox One után PC-n is elrajtolt az Xbox Game Pass, ez pedig azt is jelenti, hogy a szolgáltatások frissítéseinél külön oda kell figyelnünk, hogy mit kapnak a konzolosok, és mit a számítógépesek, azok ugyanis nem feltétlenül bővülnek majd párhuzamosan. (Emiatt egyedül az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőknek nem kell aggódniuk, hiszen ők mindent megkapnak.)

Elsőként az xboxosok számíthatnak újdonságokra, ők már holnaptól, vagyis június 20-tól letölthetik a Resident Evil: Revelationst és a harminc játékot felvonultató Rare Replayt. A PC-sek június 27-én kapják meg az első frissítésüket, az ő könyvtáruk a Torment: Tides of Numenerával bővül majd. Végül szintén június 27-én fut be a Goat Simulator, ez már mindkét szolgáltatásban elérhető lesz.

Ezzel együtt az xboxos kínálatból távozik is majd néhány cím, így június 27-én a Next Up Hero búcsúzik, amit június 30-án követ a Dead Island: Definitive Edition, a Devil May Cry 4: Special Edition, a Shadow Complex Remastered, az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 és a Zombie Army Trilogy.

Ezek is érdekelhetnek

46.
crytek
Új modi..már nem 1 vagy 2 játék jár a VGA mellé hanem 3 hónapos game pass

https://www.proshop.se/AMD-Gears-Game-Pass?cid=332f688f-6e10-440d-96ee-47873d3015a5
40.
Nyarlako
#39: https://www.meme-arsenal.com/memes/1d8cfc79f0ae6ad2af2b9f8b2070103a.jpg
37.
atedolgod
#35: Látom szándékosan nem érted amit írok...
35.
crytek
#30: Lehet hogy annyi a rendes ára de sokra nem megyek vele ha 300ért dobja fel mindig a MS és nem csak nekem :)

"És azt se felejtsük el, hgoy ezek a játékok nem a tieid, csak játszhatsz velük." Én általában semmi másért nem szerzek be játékot csak hogy majd játsszak vele a többi szarság ki mit aggat rá nem érdekel..

"Anno megvettem a diablo 3-at, később a kieget is. Összesen kb 30.000ft volt.A kb 7 év alatt beletettem 1000+ órát, és még most is heti 1-2 órára előveszem.7 év alatt mennyit is fizettél volna a csomagra?..." Semennyit mivel ezek pont nem az én kedvelt kategóriáim.
30.
atedolgod
#28: egyébként a rendes ára 3000/hó...
És azt se felejtsük el, hgoy ezek a játékok nem a tieid, csak játszhatsz velük. Ez nem egyenlő azzal, mint ha megvetted volna, és majd akkor játszol vele, amikor akarsz. Ezen felül pedig érdemes azt is megemlíteni, hogy gold nélkül nem is megy.
29.
atedolgod
#28: Nekik most épp ez a helyes lépés... alig van piacuk a box -al. Ez ellen tenniük kell valamit, hogy a következő generációnak jól induljanak majd neki. Ezért jó olcsón kidobálják a one -okat, és adnak olcsó gp -t, hogy minél több embere rásózzák..
Ennyi a történet. A sony nyomasztó fölénye nélkül ez nem így lenne.
Látod a nintendo pl nem szorul rá, hogy ilyen lépéseket tegyen, mert neki pl nincs is ellenfele.
28.
crytek
#27: Hihető. Te (Ti) komolyan azt hiszitek hogy ha a MS-nak nem érné meg a game pass (vagy a kiadóknak akik adják bele a cumot) folyamatosan 1font/$/300ft-ért adná hosszú hosszú ideig? Ugyanmár... Biztos a windows sikeressége mellé kell egy fix bukos projekt nekik és még jótékonykodnak is közbe. Igen csak ez lehet a dolog hátterében.
27.
atedolgod
#25: A drogdíler is szokta olcsón/ingyen adni az árut... de ez nem akkor éri meg neki.
26.
Ooorky
Mondtam, hogy ez lesz...
25.
crytek
#24: 8 hónapja 300ft-ért tolom a game passot... No ha felszorzom nem jön ki 2000 ft mivel az utolsó az 300ft/3 hó..
Elég sok játékot végigvittem és többet tettem 20 -30+ órát...mindezt 1 játék áráért SE.. Persze lehet mondani majd a MS emeli a game pass árát de ebben a 8 hónapban talán 2 hónapba ha volt amikor nem volt ott a 300ft-os ár..

Szóval ja fizetjük szépen ez a 300ft pont eléggé leterhel :) :)
24.
atedolgod
Tudjátok az egészben az a vicces, hogy az emberek azt hiszik, hogy kevesebbet fognak költeni játékra. Pedig valójában pont az ellenkezője igaz. Hiába kaptok ti 873648572635. db játékot, mert ennyivel úgysem tudtok/akartok játszani, és időtök sem lenne rá, néhány időmilliomos játékmániást leszámítva. Így végső soron nem fogtok többet játszani, azonban havonta utaljátok a megfelelő összeget ezért.
Lényegében az ember ingerküszöbét mindig az egy összegben történő kifizetés éri el... ha azt mondják nektek, hogy mától 30 000 ft egy teljes árú játék, mert nekünk így éri meg, nem fogjátok kifizetni, és telesírjátok a netet, hogy mocskos kiadók mennyi pénzt elvesznek tőletek. Ha azonban ennek a többszörösét kérem el, de kis havi összegekben, akkor lehet hogy gond nélkül kifizetitek.
Erre lett volna jó a dlc, és számos más próbálkozás is... de azok nem tetszettek a közönségnek. Így a csodafegyver az előfizetés lesz, idővel megtámogatva félig, vagy teljesen felhős megoldással. Ti pedig fizettek majd szépen pontosan annyit, amennyit épp akarnak tőletek...
23.
Kawada
#20: Ne várd, hogy képben legyen az árakkal... :)

Amúgy furcsa az érvelés, hogy annak éri meg, akinek kevés ideje van, de több ezer óra játéklehetőséget vehet olcsón. :)

Egyébként jó dolog a gamepass, kb. bárkinek megérheti. Akinek mindegy a választék, nincs speciális igény, akkor jó buli. Aki nagy kiadók, nagy játékaival akar játszani első nap, ott nem alternatíva.
22.
Ooorky
#20: Ne triggereld, jön megint a dicsekvés, hogy ő okos és annyiért veszi, majd valaki beszól, hogy fillérbaszó, majd reggelre megint eltűnik 20+ komment.
21.
crytek
#20: Mond csillagvirág mi nem stimmel?
20.
user101
#18: Zavar van az erőben, nem stimmelnek a számaid... :)
18.
crytek
#17: Ez az előfizetéses módszer pont az olyan embereknek jó akik nem akarnak venni játékot és kevés idejük van játszani..

Pl minek vegyen meg valami egy BF szériát 15+ ezrekért ha teszem azt csak a single érdekli ha az EA access 1 évre 5500 ft és rengeteg minden van benne a BFeken kívül is. Több ezer óra game lehetőség 5500 ft-ért.. 5500 ért kapsz egy AAA játékot.... Game passot meg nem is mondom mert ha 1 hónap alatt csak egy fél napot toltál bármit akkor is nem lehet rá szó mivel 300ft :)
Döbbenet jó dolog ez :)

És ne feledjétek nyár végé jön az 1 hónapos ingyen Upay + :)
17.
user101
#16: Dehogy is, Ultimate volt az, ki is bannolták, látod... ügye, hogy nem látod ?:)

Azért ez az update elég felemásra sikerült, szerintem jóval többet vesztettek, mint amit nyertek . :)
Amúgy a fejlesztőknek nem biztos, de a kiadóknak nagy biznisz ez az előfizetéses modell. Nekem, jó ha két hetente maximum 5-15 órám van játszani átlagosan. A legrövidebb végigjátszásom a Bulletstorm volt a maga 9 órájával, de az utolsó Wolfenstein is már 23 órára húzódott. A Division-ben 87 órám van és az kizárólag single egyszeri végigjátszás. :) Nem véletlenül szurkolok a Steam-nek, hogy jó sokáig maradjon minden így ahogy van... :)
16.
Ultimate
#11: Pacsirta alreggel esett az oldalnak, szokásos.
14.
crytek
#12: Akkor ne tippelgess mert láthatóan nem megy....
12.
Ooorky
#11: Ha tippelnem kellene Crytek vs the World :-D
1.
Neotechtr
Na azért ez gesztus. Ki, meddig jutott a Torment-ben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...