AC: Odyssey - a Ubisoft lecsap az XP-exploitra

  • Írta: szlav
  • 2019. július 12.
  • Hír
Az Assassin's Creed: Odyssey Story Creator módja remek eszköznek bizonyult arra, hogy a játékosok rengeteg tapasztalati pontot szerezzenek pillanatok alatt. A Ubisoft most lakatot tesz erre a kiskapura.

Aki huzamosabb időt töltött az ókori Görögország tájait járva, az tudhatja, hogy az Assassin's Creed: Odyssey-ben igen komoly szerepet játszik a tapasztalati pontok gyűjtése. Olyannyira komolyat, hogy az XP-boostot a Ubisoft egy kis extra pénzért cserébe szívesen fel is ajánlja a türelmetlen játékosoknak.

Ezt megkerülve azonban a leleményesebbek ellátogathattak a Story Creator egyik olyan missziójához, amely minimális energiabefektetéssel csak úgy a nyakukba zúdította a tapasztalati pontokat. A Ubisoftnak pedig nem tetszett ez a dolog.

"[Az XP-szerzést] kizsákmányoló küldetések veszélyeztetik a Story Creator Mode minőségét, becsületességét és magát a célját. Az itt, a játékosok által létrehozott, fantáziadús, érdekes, egyszóval fantasztikus történetek így elveszhetnek a csalásra kihegyezett küldetések tömegében" - olvashatjuk a Ubisoft blogján, ahol az is kiderül, hogy a jövőben az efféle missziókat eltörlik az ajánlott történetek közül, a bejelentett küldetések el lesznek rejtve a közösség előtt, az ezeket továbbra is kihasználó játékosok pedig (eddig konkrétan nem meghatározott) következményekre számíthatnak majd.

11.
NemecsekErno
#10: Kár, mert hihetetlen tartalom van benne.
A fejlesztők megérdemlik azt a pár eurót azért a játékélményért amit nyújtani tud.
10.
adamsfamily
#5: Magyarul azokat,akik továbbra is kihasználják,nem azokat akik eddig kihasználták.De lényegtelen,mert eddig szerintem sehova nem írták le,hogy hogy játszhatsz egy single játékkal.A legnevetségesebb,hogy a R6-ben,ami egy multis játék,abban nem kezdenek semmit a csalókkal.Múltkor volt az IQ,Clash glitch,meg a claymore és a pajzs fejre rakás és megoldották azzal,hogy a 2 karaktert és eszközt zárolták.
A napokban gondolkoztam rajta,hogy megveszem ezt a játékot,mert az ultimate a humble bundle-n most 10-11 ezer(35 euro ha jól emlékszem),de ezek után lehet,hogy maradok a kalóz verziónál.
9.
TolokocsisIsBack
A fogyasztoi tarsadalmunk egy termeke, ez az ubi. Ameddig van ertelme csinalniuk ezeket az aljas huzasokat, addig csinalni is fogjak. Ne tegyunk ugy, mintha mi sem hasznalnank ki ez ilyen dolgokat, barmennyire is kocsog dologbak tartjuk. A penznek nincs szaga.
8.
Ultimate
#7: Mert vannak jó játékaik is,inkább az az érthetetlen hogy miközben lerakják a gen egyik leghangulatosabb legjobb játékát Nintendo-ra,addig multiplatformban miért dögvész a címeik zöme - tisztelet a kivételnek...
7.
Neotechtr
Kukiszoft. Sokan játszanak a csapnivaló játékaikkal, és én nem értem, hogy miért.
6.
Ultimate
#5: Teljesen lényegtelen,undorító mocskos hozzáállás.... Adnak egy lehetőséget hogy csinlj küldetést másoknak majd banolják azokat akik XP farmolós küldetést csinálnak - egy single player játékban.... Mindezt egyetlen dolog miatt,nehogy emiatt kevesebben vegyenek xp boostot pénzért...
5.
HMoody
#4: Ja varjatok, ugy tunik, csak a GK nem tud forditani. A Ubi blogjan ez van: "We will be sanctioning those who continue to willingly and intentionally misuse the tool." - azaz nem a hetkoznapi usert, hanem a farmolo kuldik keszitoit fogjak szankcionalni. Ez rohadtul nem ugyanaz.
4.
HMoody
Az meg oke, hogy elrejtik oket stb, de ez mi? "az ezeket továbbra is kihasználó játékosok pedig (eddig konkrétan nem meghatározott) következményekre számíthatnak majd." - WTF, Ubi? Szankcionalni akarja egy SINGLE player game jatekosait? Azert ehhez tenyleg kell pofa.
2.
Nyarlako
Undorító ez a cég, single játékban belepofázik csak hogy eröltesse a mikrotranzakciót.
1.
Hunszi
Jajj, csúnya játékosok, nem akarnak az Ubinak fizetni az XP Boostért, inkább megoldják...csúnya csúnya játékosok!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...