Uplay+ - mégsem lesz más az európai kínálat

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Hír
Tegnap még úgy tűnt, hogy az Egyesült Államokban és az Európában élő rajongók teljesen más Uplay+ felhozatal közül válogathatnak majd. A Ubisoft szerencsére tisztázta a helyzetet.

A napokban jelentette be a Ubisoft, hogy az idei E3-on leleplezett előfizetéses szolgáltatása, a Uplay+ több mint 100 játékkal indul majd el, ráadásul a felhozatalban szereplő címek többségét minden korábban megjelent kiegészítővel és egyéb tartalommal együtt kapjuk meg.

A bejelentés után azonban több európai rajongónak is feltűnt, hogy saját országában az amerikai, egyébként megerősített kínálattól teljesen eltérő listát lát csak, ráadásul a játékok többsége nem gyűjtői kiadás, hanem sima, DLC-k nélküli sztenderd változatot takar.

A Ubisoft azonnal reagált a történekre és elárulták, hogy a Uplay+ kínálatában nem lesznek regionális különbségek, a most felmerülő problémát pedig haladéktalanul orvosolni fogják.

A Uplay+ szeptember 3-án rajtol el PC-n (később pedig Stadián is elérhető lesz), a szolgáltatás havi 15 dollárt fog kóstálni. Aki augusztus 15-ig feliratkozik a Ubisoft weboldalán, hozzáférhet majd a próbaidőszakhoz, amely szeptember 3-tól szeptember 30-ig tart majd.

3.
godach
#2: Valami olyasmit tudok elképzelni, mint pl a Telekomnál a TV.
Stadia Alap és különböző csomagok. Annak még talán, lehet is értelme. :)
2.
Kawada
#1: Tudtommal erről annyi info van még csupán, hogy Stadiára is, 2020-ban. Árról és mikéntről nincs hír. Lehet úgy valahogy, ahogy mondod, az is lehet, hogy kicsit ráraknak és valamilyen drágább csomag része lesz.
1.
godach
Stadián is elérhető változatot, hogy kell belőni szerintetek mert nekem nem tiszta.
Tehát a Stadianak lesz egy alap előfizetése és ha van uplay+ akkor tud játszani az ember akár gép nélkül, tv-n akármilyen hardver nélkül a stadia alap és uplay játékokkal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...