Apex Legends - új hős és fegyver szivárgott ki

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 28.
  • Képek
Link másolása
Akik szorosabban követik az Apex Legends híreit, azok nem fognak meglepődni Crypto érkezésén. Most azonban valódi képeket láthatunk a hősről, at új stukkerről és az ősszel rajtoló különleges eseményről.

Nemrégiben menedzseri meetinget tartott az amerikai GameStop, ahova az EA is ellátogatott, hogy bemutassanak néhány újdonságot a játékáruház fejesei előtt. A középpontban a Respawn battle royale-játéka, az Apex Legends állt, és szerencsére az egyik résztvevő nem tudta megállni, hogy ne lőjön néhány fotót.

Az első képen a soron következő hős, Crypto látható, aki az adatbányászok korábbi információi szerint egy drónt irányít majd, mellyel meghackelhet ajtókat, vagy akár távolról felveheti az elhullott csapattársak bannerjét. Mellette egy új fegyver, a Charge Rifle mutatkozott be, a prezentációt pedig Gibraltar új skinje zárta – ez valószínűleg az ősszel érkező halloweeni event része lesz.

Úgy tűnik tehát, hogy a Respawn tartja magát a korábbi ígéreteihez, miszerint minden szezonban új hőssel, új fegyverrel, illetve pályaváltoztatásokkal bővíti a játékot. Utóbbiról egyelőre nem sokat tudunk, de valószínű, hogy nincs már túl messze a hivatalos leleplezés, hiszen ha a Hydro Dam közelében járunk, akkor az első teaserként szolgáló figyelmeztető táblákat már most megtalálhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...