Április 24-én startol a Gyűrűk Ura MMORPG

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters és a Tubine Entertainment bejelentette, hogy a The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG április 24-én kerül startol.
A Codemasters és a Tubine Entertainment bejelentette, hogy a The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG április 24-én kerül startol.

Ugrás a galériához

A Codemasters a "The Lord of the Rings Founder's Program" keretében kétféleképpen is lehetőséget ad az előrendelésekre, melyek márciusban kezdődnek meg. Ha játék 150 euróba (vagyis körülbelül 38 ezer forintba) fájó változatát rendeljük elő, akkor a sok-sok ingame bónusz mellett ráadásként egy életen át játszhatunk a játékkal havidíj mentesen. Egy másik csomagot megvásárolva fél évig csupán 9 eurót (~2300 forintot) kell kicsengetnünk egy havi játékért. Ezen két változat limitált mennyiségben lesz elérhető csak az előrendelők számára! A megjelenés utáni árakra egyelőre nem derült fény.

7.
7.
koko21
Csá all. Ha valaki tud egy tört server cimet az pls irja be ide . elöre is THX

6.
6.
Carbon
dry1 es erre mibol jottel ra? kepek alapjan? hmmm...okos.

WOWot ezzel osszehasonlitani? csapj ra a kezedre amiert ilyet irtal :PPP
5.
5.
Leadran
38k???Jesszus..Ennyit nem ér ránézésre sem.:S



De azért jó lenne kipróbálni pláne mert LOTR FOREVER:D
4.
4.
Roly
GT annyira nem vakon, lehet(ett) jelentkezni béta tesztre, megnézed ott milyen, aztán ha jó megveszed, ha nem, akkor meg horgony.
3.
3.
fojesz
Jajj. Az MMORPG-k többségért havonta kell fizetni, lévén ahhoz, hogy az üzemeltető kiadó fenn tudja tartani a szervereket, neki is fizetnie kell, így a játékosok által befizetett havídíjak egy részét erre fordítják.



Most itt csak azért drága, mert ha így rendeled elő a cuccot, akkor nem kell havonta fizetni. A végleges változat dobozos verziója olcsóbb lesz, míg várhatóan havidíjak drágábbak lesznek.
2.
2.
General Thomas
"Ha játék 150 euróba (vagyis körülbelül 38 ezer forintba) fájó változatát rendeljük elő, akkor a sok-sok ingame bónusz mellett ráadásként egy életen át játszhatunk a játékkal havidíj mentesen"



ha a gameet kipróbálta volna az ember és tetszett volna is neki akkor mindeképpen megérné... így azonban vakon lövöldöz az ember, vagy nagyot nyer vagy bukik 38 ezret :P
1.
1.
kanduhrka
38 rúgó? Aki szereti, annak tényleg megéri. Át lehet számolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...