Advanced Warfighter 2 - PC-n az igazi?

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Bejelentése óta nem hallottunk semmi információt a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részének PC-s verziójáról - nos, megérkeztek az első érdekességek!
Bejelentése óta nem hallottunk semmi információt a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részének PC-s verziójáról - nos, megérkeztek az első érdekességek!

A Ubisoft állítása szerint a számítógépes verzió sokkal összetettebb lesz, mint az árkádosabb jellegű konzolos verziók; a PC-s játék taktikusabb, "okosabb" játékstílust követel majd meg magának. Alapvető különbség lesz, hogy míg a konzolos játékokban harmadik személyként látjuk majd az eseményeket, addig a PC-s változat FPS lesz.

Ugrás a galériához

Fejlettebb mesterséges intelligenciára, térképre, parancs kiadási rendszerre és HUD-ra számíthatnak a számítógépes játékosok, továbbá a multiplayer is inkább a PC-s verzió erősségei közé fog tartozni. Hasonlóság a különböző változatok között gyakorlatilag csak a történet és a küldetések terén fedezhető majd fel. Természetesen a PC-s Advanced Warfighter 2 korábbi az első rész számítógépes változatát is kenterbe veri majd - állítják a svéd fejlesztők, GRIN munkatársai.
9.
9.
FNorberto
14:te is okos vagy:DBravó!
8.
8.
nimat16
Én annak örülök,hogy egyáltalán lesz GRAW 2.Az első részt Pc-n toltam végig és tetszet.de kipróbáltam az Xbox360-as verziót is éz az jobb volt.Szerintem a GRAW 1 kicsit el lett baltázva PC-n.Nos remélem a GRAW 2 hasonló minőségű lesz pc-s és boxon is.Grafikában sztem kis különbség lesz a box javára.Azt nem állítanám hogy a Gforce 8800 miat lesz szebb mivel én úgy tudom,hogy ez még dx 9-es játék.A butább játékmenetről meg nem tudok nyilatkozni.Ha azt hiszik egyesek hogy boxon minden játék árkád akkor csak sajnálni tudom őket!
7.
7.
user1
Kicsit hiányosnak találom az iménti hozzászólásomat, néhány szó kimaratt itt-ott. Nézzétek el nekem. A fárattság teszi.
6.
6.
user1
Nos ahogy az összes korábbi hírnél is megemlítettem, a pc -s változat követi elődjét, és fps nézetből irányítható taktikai játék lesz. (ellentétben a gagyi rainbow 6 vegas -al, amit alaptalanul sorolnak ebbe a csoportba)

Minden tiszteletem az ubisoft -é, amiért hajlandó volt felismerni a két platform közti alapvető felhasználói elvárásokat, és olyan játékot adni nekünk, amit megérdemlünk. Ilyen stílusban ugyanis szinte lehetetlen lenne konzolo -n játszani, ahol nem is eröltetik túlságosan, ők is azt kapják amire nagyobb az igény. arcade játékokra vélhetően több konzolos ugrik majd rá.

Mindezek tekintetében, ha csak annyira lesz jó mint a világ jelenlegi legjobb taktikai elsőszemélyű kommandós játéka az "advanced warfighter" akkor is eredetiben landol majd a meghajtómba, hiszen nem mindennapi élmény bújkálni a házak között, attól félve hogy akár egy ellenséges katona is meglát. (mert bizony pc -n valóban lehet tartani az ellenséges tűztől, nem csak halomra lőni kell a szembejövőket).



ff:

Ha nem szereted ezt a műfajt, akkor játsz a milliószámra gyártott egyéb fps -ekkel. A hozzászólásodból ítélve talán a call of duty -t tudnám igazán ajánlani.



névtelen:

Kérlek magyarázd el nekem hogy a tps nézetből adódó minimális polygontöbblet végett vajon miért is ne lenne képes elfutni ugyanazon a konfiguráción a játék.....



Tehát akkor a boxosok kapnak egy kis lövöldét, mi pedig egy igazi élménnyel gazdagodhatunk ismét.
5.
5.
fojesz
Ca$h el vagy tévedve, de hihetetlenül: senki nem mondta, hogy szarabb lesz az X360-as verzió, csak annyiról volt szó, hogy nem lesz olyan összetett. Pff...
4.
4.
Ca$h
Nekem jó lesz az a hulladék, szar X360-as verzió is! :))))) LOL a cikkért! ;)
3.
3.
fojesz
A butított szó olyan értelemben helytálló, hogy a játékmenet tényleg "gyengébb" lesz. Olyan mintha boxon lenne egy árkádautóversenyed, PC-n meg egy zsír szimulátorod. Nem ugyan az a kettő.
2.
2.
FNorberto
Olyan lesz mint az előző rész.1 üzenetre:azt nem mondta hogy szebb lesz.Csak hogy más leszmivel PC-n sokkal több bill. van +egér.Ugyan az lesz mint az előző rész esetében.
1.
1.
fpeter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...