Code Vein - részletek a New Game Plus módról

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Már csak napok választanak el minket a Bandai Namco vámpíros Souls-játéka, a Code Vein megjelenésétől, mégis akadnak még olyan részletek a cím kapcsán, amelyekre most derült fény.

A Dengeki legutóbbi kiadásából ugyanis kiderült néhány fontos tudnivaló a játék történetének végeztével megnyíló New Game Plus módról. A magazin többek között elárulta, hogy egyrészt többféle befejezés vár a játékosokra, de ha ez nem lenne elég motiváció az újrajátszáshoz, akkor az egyre komolyabb kihívást ígérő New Game Plus mód is ad majd arra okot, hogy újra és újra nekiessünk a sztorinak.

A Dengeki beszámolója szerint ugyanis minden egyes újrajátszással egyre nehezebb lesz a játék, az ellenfelek pedig minden egyes nekifutás után erősebbek és erősebbek lesznek. Fokozatosan nehezedik majd a játék, nagyjából az ötödik újrakezdésnél fogjuk először úgy érezni, hogy kevesek vagyunk egy újabb végigjátszáshoz.

Emellett úgy néz ki, kapunk majd valamilyen "True New Game Plus" névre keresztelt lehetőséget is, ahol az ellenfelek nem lesznek erősebbek, mi viszont ugyanolyan szinten maradunk, ahogy elsőre befejeztük a játékot. Állítólag azért találta ki ezt a Bandai Namco, hogy a különböző végjátékokat könnyebben megtapasztalhassák a játékosok.

A Code Vein szeptember 27-től lesz nyúzható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...