Spider-Man 3 - Elindult a játék honlapja

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Vészesen közeleg a Pókember harmadik részének májusi filmpremierje, ilyen módon már a játékadaptációra sem kell sokat várnunk. Sőt, a cím a honlapja már megtekinthető!
Vészesen közeleg a Pókember harmadik részének májusi filmpremierje, ilyen módon már a játékadaptációra sem kell sokat várnunk. Sőt, a cím a honlapja már megtekinthető!



Az új honlapon előrendelhetjük magát a játékot, háttérképeket tölthetünk le, előzeteseket tekinthetünk meg róla és az eredeti filmről, valamint a fejlesztői blogot olvasgathatjuk kedvünkre. Remélhetőleg hamarosan elkezdenek szállingózni a komolyabb információk Spiderman harmadik kalandjának virtuális változatáról, lévén momentán csak annyit tudni róla, hogy PC-re, PS2-re, PS3-ra, PSP-re, X360-ra, Wii-re, DS-re és GBA-ra fog megjelenni májusban.

37.
37.
killer shark 12
cásztok !! új vagyok a jatekban és nem tudom hogy kell átváltozni(feketévé)néztem youtuben küldit ott már fekete volt pedig én már rég átmentem azon a küldin mégis kiírja nem lehet !! segítsetek PLS!!!
36.
36.
pondró
Hali nem tudja valaki hogy hogy lehet betölteni a játékot mert elmenti vagy én elmentem és ha kilépek akkor már megint az elejétől kell kezdenem hol lehet betölteni a mentést???Léccy írjatok ide vagy erre az e-mail címre:richey@citromail.hu
Előre is kösz mindenkinek

Üdv:Richey
35.
35.
palkod
Nekem nem hoz be képet valaki tud segíteni?

34.
34.
gggggg
Hali szerintetek valahogy menne valahogy sipiderman3 1,8 vagy 2,0 procin 512 Mb Ramon és nvidia gforce fx 5700 Gt n ha így menne valahogy AZ e-mailom:nagy12@citromail.hu
33.
33.
intel
nekem is ez a problémám
32.
32.
hADiS
Hello all!

Egy kérdésem lenne a játékkal . Elkezdem a játékot továbbjutok meg minden irja is save . De amikor kilépek a játékból mindig elejétől kell kezdenem :S . A menükbe se találok olyat h load game vagy hasonló és nemtom mit csináljak. Aki tudja az irja már meg erre a cimre lécci : kovacsadam@citromail.hu
31.
31.
intel
Nekem elindult a játék az én gépemen.Nem a legszuperebb gép 3GHZ 512MB RAM 6600GT-n.Akadozott de szerintem azt még el lehet viselni.

Voltak problémák vele.PL:elöbb kellet nyomni a gombokat az intoknál.
30.
30.
dirtyd
sziasztok! van egy nagy problémám nem tudom elmenteni a játékot mert sikertelent ír ki és előről kell kezdenem már nagyon unom, nem tudtok megoldást a próblémámra? ha igen írjatok ide vagy emailre ami még jobb lenne: jancsi88@freemail.hu A válaszokat előre is köszönöm
29.
29.
intel
Hellosztok!

Ha valaki tudja hogy honnan lehet le tölteni a Spiderman 3 demoját az irjon oldal cimet a davinci20@citromail.hu vagy ide!

Előre is köszönöm a segítséget!
28.
28.
komacsu
Többen kérdezik, hogy milyen gépen fut a PC változat. Ez le van írva sok helyen (grafika: X1300/7300, Proc: 2,8GHz, 1GB RAM). Ez a minimum. Régebbi gépem van és direkt ehhez a játékhoz vettem Radeon X1650-es videót és felbővítettem 1 GB-re a memóriát. A játék elindult, de rendkívül szaggatottan. A proci nem volt elég (Sempron 2400+). Szükség volt egy kis overclock-ra. Szerencsére az alaplapom bírta / Asrock K7s41GX/. Most 2 GHz, 333MHz DDR RAM-okkal éppen elviselhető sebességgel megy a játék. A plusz költség cirka 27000 Ft volt. Mindenki eldöntheti, hogy megérte, vagy nem.
27.
27.
intel
inkább a davinci20@citromail.hu -ra irjatok mert nem biztos hogy meg nézem ezt...
26.
26.
intel
Hellosztok!

Igazából nem vagyok nagy spíler a Spider-man 3 (Pókember 3) nevezetű játékban.

Lenne egy kérdésem meg akarom venni és azt kérdezném hogy megy-e 512MB memórián és 6600GT-n.

Ha valaki tapasztalta hogy igen akkor irjon a davinci20@citromail.hu-ra
25.
25.
GaBe06
csá.én két gépen is meprobáltam mind a 2nél kép nincs hang van.pedig csak a memoria nincs meg(512mb van)
24.
24.
vegas91
Császtok..Sztem nagyon jó a game,de...csak egy bajom van vele hogy egyszerűen nem akarja elmenteni a játékot nem hiszem el....azt irja hogy a mentés sikertelen.....és egyfolytába ujrakezdi a játékot előről.igy nem nagyon lehet vele játszani.......PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.
23.
spiderman
Sziasztok!

Van egy kis problémám és segítséget szeretnék tőletek kérni!

A pókember 3 végén, amikor Venomal kell megküzdenem, egyszerűen nem tudom elpusztítani! A küzdelem elején még egy darabig vesz le az életéből, de ha el ér egy bizonyos pontot, akkor már sérthetetlen lesz!

Arra gondoltam, hogy valami hangforrást kell keresnem, mivel az az egyetlen gyenge pontja a szimbiótának, de nem találtam azt sem! Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
22.
22.
LilGangsta
Hi.Nekem sincs kép csak hang!! Pedig Ati Radeon x550-esem van viszont csak 512 Ram lehet hogy azért nem jó???Help Me plz!!
21.
21.
Zyz001
Nekem is megvan a játék, de nem tudok továbbjutni az első pályán levő oktató verekedéseken...
20.
20.
LACKA0670
nekem elindul de nincs képe :S

csak a kurzort mutataj :D

mit csinálkak? :O
19.
19.
bb9192
Tényleg megvan a játék wenom? Nekem kb. két hete küldtek egy hírlevelet. Hogyha akkor jelentkeztem volna akkor lehet, hogy teszter is lehettem volna.
18.
18.
powerfantastic
17.
17.
powerfantastic
Jól van ha megszerzed nekem a spiderman 3 játékot és filmet, adok egy csomó kodot

"wenom"

16.
16.
bergkamp
nagyon kiváncsi vagyok a filmre és a játékra is!:)

jó lenne ha kicsit többet mutató videót készítettek volna :)
15.
15.
FNorberto
De sok Spider-Man "kedvelő"!Otthon érzem magam:DÉn a filmet jobban várom.
14.
14.
Trishtan
MJ volt pasija az JJ junior, avagy kedvenc főszerk. fia.
13.
13.
ldavid
gondolom úgy lesz mint a moziban,

hogy MJ volt pasija egy űrhajóval lehozza
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...