Wonder Woman 1984 - közeleg az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár eredetileg idén novemberben kellett volna mozikba kerülnie a Wonder Woman folytatásának, végül csak jövő nyáron debütálhat a film. Azért a rajongókat így is kárpótolják majd a készítők, méghozzá az első trailerrel.

A Warner Bros. bejelentette, hogy december 8-án, a São Pauló-i Comic Con Experience falai között, egy panelbeszélgetés apropóján vetítik majd le a Wonder Woman 1984 első trailerét. Az előzetest nyilván a helyszínen résztvevők láthatják először, nem sokkal később azonban online is elérhető lesz. Az élőben is közvetített panelen egyébként Patty Jenkins rendező és a Wonder Womant alakító Gal Gadot is részt vesz, illetve a Warner "más nagy meglepetéseket" is ígér.

A Wonder Woman 1984-nek az eredeti tervek szerint idén novemberben kellett volna mozikba kerülnie, a premiert azonban elhalasztották, így az csak 2020. június 5-én debütálhat. A folytatásba Gadot mellett visszatér Chris Pine is Steve Trevor szerepében, míg az újoncok között köszönthetjük Kristen Wiiget, aki Cheetah-t játssza majd el, valamint Pedro Pascalt, Kelvin Yut és Lyon Beckwithet.

3.
3.
SLi
#2: Szerintem meg a ww és Batman vs superman az a két Dc film ami egyáltalán értékelhető , sőt nekem mindkettő nagyon tetszett. Gal Gadot-nak meg sikerült az ami a tizenéve tartó szuperhős lázban csak anne hathaway-nek hogy egy valóban valamire való nem erőltetetten “erősnek” írt ( “látjátok milyen modern vagyok, tessék erős önálló nő!! Hogy mitől is erős meg fontos? Hat csak, meg mert azt mondtak a producerek hogy most az kell) autentikus női karaktert eljátszon, ( ami nem feltétlen a színésznők hibája, az írók nagy része nem tud érdemi női karaktereket írni, és ez a női írókra is igaz, ellenpélda meg ott van George r r Martin)ami akárhogy is nezem több mint egy cuki fenék
2.
2.
user101
Vannak olyan színészek akik képesek egy bukóba forduló alkotást is megmenteni. Na pont ilyen volt Gal Gadot és anno Jason Momoa is. De pont ez nem sikerült Jared L., Margo R. és Will S. triumvirátusnak... :(

A film egyébként egy roppant buta, primitív és gyenge eresztés minden szempontból. Gal Gadot-on kívül semmilyen pozitív érdemet nem tudok felhozni a mentségére.

Az ominózus Momoa alkotás legalább nem vette komolyan magát, helyenként egész jól nézett ki és még ha marhaság is volt, az alaphangulat miatt nem volt zavaro... ( Pont ahogy egy Thor film sem :) Egy szó, mint száz: az Aquaman sokkal jobb volt a Wonder Woman-nél, Gal Gadot cuki feneke ide-vagy oda... :) Ez pedig már nem a 'nem annyira rossz' kategória! :)
1.
1.
Extol
Tegnap láttam az első részét, nem volt annyira rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...