Lost Planet - 40 milliójába került a Capcomnak

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Forbes.com egy érdekes cikk keretében mesélt arról olvasóinak, hogy a Capcom mennyit költött egyik legújabb játékára, az Xbox 360-exkluzív Lost Planet-re.
A Forbes.com egy érdekes cikk keretében mesélt arról olvasóinak, hogy a Capcom mennyit költött egyik legújabb játékára, az Xbox 360-exkluzív Lost Planet-re.



Az iromány szerint a japán cégnek negyven millió dollárjába került az elveszett bolygón játszódó lövöldözős; a költségek felét a fejlesztések, a másik ötven százalékát pedig a marketingbe ölt pénz tette ki. A reklámozásra fordított húsz millió dollár után szinte biztosra vehetjük, hogy a Capcom srácai már a megjelenés előtt jóval megjósolták a Lost Planet sikerét...
7.
7.
fojesz
Bally King: azért nem feltétlenül a marketing útján lehet megismerni egy-egy játékot. A komolyabb játékosok állandóan lesik egy-egy kedvenc gamer lap hírblokkját, ahol ha kijön egy sima kis cam-es videó az adott játékról, már akkor istent csinálnak belőle. :)
6.
6.
air
Gyerekek,ez minősíti a gépet is.20 milla reklámra!Ezzel a Microsoft is kaszál.Több game,több X360:)
5.
5.
Bally King
Jean Pierre: Mit gondolsz, a Crysis marketingjére eddig menyit költöttek? Szerintem többszörösét a Lost Planeténak. Ha nem lenne marketing, te sem ismernéd a Crysist. Még senki se játszott a Crysissal, mindenki isteníti, szóval nagyon fontosak a reklámok, gondolj csak bele!
4.
4.
FNorberto
6:hehe ha neked a GoW a buta akkor ezzel se játsz!Maradj a kalandjátékoknál.Az LP még inkább arcade mint a GoW.Ide még annyi taktika se kell mint a GoW-hoz:D
3.
3.
powerfantastic
Az xbox360-at én is szeretem , mivel nekem is van , de .....
2.
2.
tjames
Sztem is durva hogy a fejlesztésre számt költséggel megegyezőt költik marketingra. A fele is elég lett volna. Akinek van konzolja reklám nélkül is tudta mit várhat (vártuk mint a messiást)

1.
1.
Jean Pierre
sztem inkább költsenek "csak" 5 millát, de csináljanak olyan gamet ami még a Crysisnál is ütősebb!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...