Rainbow Six: Siege - hangsúlyosabb lesz a történet

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 26.
  • Hír
Link másolása
Nemrég az amerikai IGN-nek interjút adott a Rainbow Six: Siege prezentációért felelős vezetője, Alexander Karpazis, aki elárulta, jövőre nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a játék történetére. Jelentsen ez bármit is.

Jövőre rajtol el a Rainbow Six: Siege ötödik évének első szezonja, ami egészen más élményt kínál majd, mint az elmúlt esztendők évadai. A játék prezentációért felelős vezetője, Alexander Karpazis ugyanis az IGN-nek adott interjúban elárulta, hogy ráfekszenek a játék világának kitágítására, illetve annak jobb megismertetésére.

Az ötödik év első szezonjában, vagyis a Nighthavenben egy mindent átszövő történetet is kapunk, aminek középpontjában az Operation Shifting Tides új operátora, Kali által létrehozott katonai magáncég fog állni. A történet apró elemeit pedig az új operátorokon, a Battle Passon, vagyis a játék egészén keresztül fogják elmesélni.

Persze ettől még nem tisztázott, pontosan hogyan is képzeli el mindezt a Ubisoft. Simán ráléphetnek az Overwatch-féle vonalra, de az is lehet, hogy sokkal közvetlenebb sztorimesélésről lesz szó. Ami biztos, hogy a februárban beharangozott Rainbow Six Universe csapat létezése most nyer majd igazán értelmet, de valószínűleg csak a jövő februárban elrajtol Six Invitational 2020-on tudjuk meg, pontosan mi is a feladatuk.

2.
2.
user101
Félrement b@sszus! Nem tudom miért de a Ghost Reacon-ra asszociáltam... Elnézést! (*)(*) Nem is tudtam, hogy a Siege-nek van története ?! Azt hittem, az csak annyi, hogy bemész a mapra, lövöldözöl és valaki nyer... :)
1.
1.
user101
Alapvetően engem a technikai hibák és a baromi lapos gunplay zavart sokkal jobban, mint a történet hiányossága...Ennyire még a Division sem volt semmilyen... Azzal kezdjenek valamit... Tudom, divat szidni és ott real ellenfelek ellen harcolunk és más kategória DE például a PUBG-ben nagyon élvezetes lőni. Csak simán puffogtatni a fegyverekkel... Függetlenül attól, hogy mire lövök, eltalálom-e és amúgy is. De a gunplay baromira bejön! ( De itt annyira semmilyen, hogy még szar se... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...