Fortnite: The Fourth Dimension - játék a játékban

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
A battle royale-mód mellett a Fortnite Save the World szekciójáról is hajlamosak vagyunk elfeledkezni, nemhogy a Creative Mode-ról, amelyben a játékosok saját tartalmakat állíthatnak elő a játék világában.

Pedig születnek ott jó dolgok, most például a Mustard Plays néven futó youtuber és a TeamCre8 csapata rukkolt elő a Fortnite: The Fourth Dimensionnel, amely egy komplett kis történetet elmesélő játék, 6-10 órás játékidővel. Érdekesség, hogy Mustard egyébként a testvére Donald Mustardnak, a Fortnite kreatív igazgatójának.

A The Fourth Dimension 3254. május 12-én játszódik, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy megmentsük az emberiséget a klímaapokalipszist követően. A hat pályán keresztül vezető sztori során nyomozni és harcolni fogunk, így jutunk el az utolsó, titkos szinthez, amellyel kikerekednek az események. 

A játék ingyenesen elérhető a Fortnite-on belül, a nehezítés viszont az, hogy a készítők csak az első pálya kódját tették közvetlenül elérhetővé (1500-2565-8566), a többiért a fenti videót kell átnyálaznunk. 

3.
3.
Caleon
#2: kár, hogy nincs önálló véleménye, de majd kinövi.
2.
2.
user101
Szó szerint idézném a 10 éves gyerekem reakcióját amikor meglátta az olcsó fortnite-os xbox1 black friday ajánlatot: "a fortnite egy szar!"... szeretem ezt a kölköt! :)
1.
1.
hedzsooo
Na ezt meglesem! Jó, akkor átküldöm az unaköcsinek is a kódot hozzá, köszi! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...