TGA 2019: Control - elérhető az Expeditions mód

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Control decemberi frissítése, ami a szokásos finomhangolások és hibajavítások mellett az új játékmódot, az Expeditionst is tartalmazza.

A mai naptól mindenki számára elérhető a Control ingyenes decemberi frissítése, ami többek között a korábban már bejelentett új játékmódot, az Expeditionst is tartalmazza. Az új opció lényegében egy challange-mód, ahol különböző területeket kell adott időre megtisztítanunk, méghozzá más és más módosítókat használva, így mindig változatos kihívások elé állít minket a játék.

Közben az is kiderült, hogy a történetet kibővítő első DLC, a The Foundation 2020. március 26-án jelenik majd meg. Ezt 2020 közepén követi az AWE, ami valamilyen formában kapcsolódni fog majd az Alan Wake-hez.

2.
2.
axodox
Jó ez a játék, de azért kemény, hogy egy 1080Ti-vel csak 1080p-ben medium-high beállításon tudok stabil 60FPS-t tartani. Ha a global reflection ki van kapcsolva (de ez látványos downgrade), akkor lehet 1440p-n is 60 FPS. Pedig amennyi akció van kell a 60 FPS.
1.
1.
Anti4730
Vajon azt az outfitet is hozzaadjak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...