US Microsoft Army 360 - A jövő hadereje

  • Írta: skip
  • 2007. február 8.
  • Hír
Link másolása
Az Amerikai Hadsereg már teszteli legújabb, Future Combat Systems felszereléseit, melyeknek fejlesztésekor az Xbox 360 konzol is igencsak előtérbe került.
Az Amerikai Hadsereg már teszteli legújabb, Future Combat Systems felszereléseit, melyeknek fejlesztésekor az Xbox 360 konzol is igencsak előtérbe került.

Sötét jövőkép, megmosolyogtató ötletek, vagy újabb bizonyíték, hogy a multik bárhol meg tudják vetni a lábukat? Jack Thompson sűrűn hangoztatja, hogy a videojátékok felérhetnek egy igazi katonai kiképzéssel. A gyerek megtanul lőni, taktikázni, érzelem nélkül gyilkolni, és persze azt is elsajátíthatja, hogy hogyan kell kezelni a világ legtöbb kézifegyverét. Mi csak legyintünk rá, de a most nyilvánosságra került fotók azért elgondolkoztatóak egy kicsit. A két fényképen amerikai katonák tesztelik az egyik legújabb FCS kütyüt, a távolról irányítható lanctalpas "clearing" robotot - melynek irányítását (most kapaszkodjatok meg) egy Xbox 360 kontrollerrel oldották meg. Ez lenne a jövő hadereje? A US Mirosoft Army 360? A 21. század háborúja olyan, akár egy videójáték? A katona lefekszik a fedezék mögé, előhúz a zsebéből egy LCD-t, felkapja a kontrollert, és a robottal vérfürdőt rendez az ellenség táborában? Ne adj isten, oda sem megy személyesen, és műhold segítségével egy texasi laktanyáról irányítja a gyilkolórobotokat? Egy nap talán megjelenhet egy olyan videójáték, mellyel mi is csatlakozhatunk egy közel-keleti invázióhoz? Annak aztán valósághű grafikája lenne!

6.
6.
Ca$h
Nekem ebből csak az jön le, hogy úgy látszik mégsem olyan nehéz irányítani bármit azzal a kontrollerrel. Most képzeljétek el, ha a katonára egy billentyűzet lenne felkötve... :)))
3.
3.
szamocza
Biztosan kikukáztás valahonnan :)
2.
2.
kanduhrka
Fejezzék már be ezt a rohadt háborúzást!
1.
1.
Myko Alto
Mint tudjuk, a hadiiparban és a fegyvergyártás/kereskedelemben hihetetlen pénz van. Miért pont az MS akarna elesni ennek egy kis szeletétől? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...