Epic Games Store - 12 nap, 12 ingyenes játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 13.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store jóvoltából a héten két ingyenes játékot is bezsákolhattok, ráadásul az év végén folyamatosan, naponta kapjuk majd az ingyenes címeket a bolttól. Az akció 12 napon át fog tartani.

Ahogy arról beszámoltunk, a Telltale bezárása után sikerült megmenekülnie a The Wolf Among Usnak, így a ma hajnalban tartott The Game Awardson be is mutatkozott a második évad. A rajongókat ráadásul duplán is sikerült meglepni, a bejelentés mellett ugyanis az is kiderült, hogy a The Wolf Among Us első évada lett az Epic Games Store következő, a mai napon már bezsebelhető ingyenes játéka a The Escapists mellett.

Az Epic ajándékozókedve azonban nem a fenti játékpárossal ér véget, a stúdió boltjában ugyanis jövő héten elindul egy teljesen új akciósorozat, amelynek a keretein belül 12 napon át 12 különböző ingyenes címet szerezhettek be. Az Epic Games Store ajándékosztása december 19-én indul el, és egészen december 31-ig fog tartani.

Ha ez nem lenne elegendő, akkor a TGA jóvoltából komoly leárazásokat is találtok most, így ha nem ürült még ki a pénztárcátok, akkor ne habozzatok, szuper ajánlatokkal kedveskedik a bolt.

Szintén a The Game Awards tiszteletére indított akciókat a Nintendo és a Steam is.

4.
4.
SLi
köszi srácok imádás van
epic gang <3
1.
1.
Yanez
A bőség zavarának idejét éljük. Bár inkább lenne ez igaz az anyagi helyzetre. Legalábbis az enyémre. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...