No Man’s Sky - jön a valódi űropera

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
A ByteBeat címre hallgató legújabb frissítésben az űrbéli szintetizátorok kapják a főszerepet, melyekkel olyan futurisztikus hangzású műveket kreálhatunk, amilyeneket csak akarunk.

Az ünnepek előtt érkező frissítésben a Hello Games csapata egy meglehetősen érdekes koncepcióval fogja feldobni a bátor felfedezők szürke expedícióit; jön a ByteBeat szintetizátor a No Man's Skyba. A hangszer a trailer alapján egy meglepően összetett és részletes kezelőfelületet kapott, ami inkább hasonlít a profi szintetizátoros programok működéséhez, semmint valamilyen játékon belüli zenebonás funkcióhoz, szóval kíváncsian várjuk majd, miként muzsikál élőben.

Ha pedig zene már lesz, akkor a tánc és a fények sem maradhatnak el! Új szerzeményeink köré ugyanis olyan diszkót rittyenthetünk össze, ahol a fények is a zene ritmusát követve változnak majd. A frissítés mindezeken túl még néhány bugot is javít, erről a részletes listát a játék oldalán találhatjátok.

7.
7.
Heldengeist
#2: Kétlem. Ha nem generál botrányt az elején, már el is felejtettük volna, hogy valaha léteztek.

Ami a játékot illeti, még mindig azt mondom, hogy mostanra fejlődött annyit, hogy megérje azt a 6-6.5 pontot, amit a megjelenésekor kapott.
5.
5.
shatterhand
Megvettem ősszel. Nekem kurvasok a felesleges gyűjtögetés. Es tulbonyolitott. De nem bantam meg,hogy fillérekért,de legalább összerakott jatekot vettem.
4.
4.
hedzsooo
#3: Persze, meg még sokan mások is így gondolták! :D XD

Közben meg tényleg nem is rossz, legalábbis amelyik verziójával én elkezdtem játszani kb. fél éve, azzal már semmi gond nem volt, nekem legalábbis bejön.
3.
3.
Extol
Én tudtam már a legelején hogy jó lesz.
2.
2.
user101
Ha ilyen állapotba jött volna ki, ahogy most áll, akkor ma ők lennének a legkörülrajongottabb fejlesztők egyike! Kár érte...
1.
1.
Egyre jobban tetszik ez a jatek, a kezdeti hulyeskedes utan szerintem csak felepult vegre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...