Modern Warfare - érkezik a 3v3-as Gunfight

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 12.
  • Letöltés
Link másolása
Az Infinity Ward csapata hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a háromfős csapatokra épülő Gunfight játékmód, emellett pedig XP-vel is bőven el leszünk látva a közeljövőben.

Ahogyan azt már a december Season One Refresh során beharangozták, a Vacan és a Shipment pálya, illetve az új Special Ops-küldetés és a Cranked játékmód után végre érkezik a 3v3-as Gunfight. Az új játékmód lényegében azonos lesz a 2v2-es felállású Gunfight játékmóddal, 40 másodpercünk lesz arra, hogy eltegyük láb alól az ellenséges csapatot, az idő lejárta után pedig a pálya közepére elhelyezett zászlót kell tartanunk három másodperc erejéig.

Emellett hamarosan visszatér a Gunfight Tournament is, a fejlesztők ígérete szerint a novemberi bétához képest jóval kevesebb hibával és vadonatúj jutalmakkal. Ha pedig már a jutalmaknál tartunk; az új játékmód mellé dupla XP-t is kapunk majd, így kétszer gyorsabban fejleszthetjük fel karakterünket vagy fegyvereinket.

4.
4.
mdr88
Egyelőre a Gunfight az egyetlen mód, amit élvezni is tudok.... minden másban camperek hada.... volt olyan TDM, ahol rajtam kívül nem mozgott SENKI a pályán, mert csak ültek egy sarokban és várták, hogy arra menjen valaki - vagyis én -.-
3.
3.
Kovbaj
#2: Én is azt várom. Nem rosz ez a Gunfight mod, de most már viríthatnának valamit.
2.
2.
Krezy
Tudom ,hogy sokan megvetik vagy már nem érdeklődnek annyira a battle royale iránt ,de én azért ellennék egy olyan játék móddal is :D nekem a Black out kifejezetten tetszett..sokkal jobban mint bármelyik mássik BR játék.
1.
1.
atesz89
Inkább pályákat adjanak végre. Vagy esetleg egy mw2.höz hasonló demolition módot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...