Így legósítanák az Untitled Goose Game-et

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 22.
  • Érdekesség
A LEGO Ideas talán még jobb dolog, mint maga a LEGO, ide tölthetik fel a rajongók azokat az agyszüleményeiket, amelyekből szeretnének valódi LEGO-szettet viszontlátni. Valaki az Untitled Goose Game egyik jelenetét építette meg.

A LEGO Ideas a következőképpen működik: a rajongók feltöltik a terveiket az alábbi weboldalra, ha pedig kapnak 10 ezer szavazatot a közösségtől, a LEGO fontolóra veszi, hogy valódi LEGO-szettként is legyártja a munkájukat. Az eladások után keletkező bevételből azután 1 százalékot kapnak, ha már az önmagában felbecsülhetetlen értékű elismerés nem lenne elegendő, hogy a boltokban is viszontláthatják az ötletüket.


Mivel az Untitled Goose Game a mémesedő videojáték iskolapéldája, csak idő kérdése volt, hogy valaki LEGO-ként is megálmodja, erre végül a minap került sor. A mindig láb alatt lévő liba és a frusztrált kertész találkozását megörökítő jelenet a hír megírásának pillanatában 2107 voksnál jár, és a szavazás végéig még hátravan 591 nap, így akár meg is ütheti azt a szintet, hogy a LEGO-nak érdemes legyen foglalkoznia vele.

Ezek is érdekelhetnek

8.
MűszálasLőrinc
https://www.google.com/amp/s/www.brothers-brick.com/2017/03/08/build-your-own-lego-tallneck-from-horizon-zero-dawn-instructions/amp/
"Ehune" egy masik.
7.
MűszálasLőrinc
#6: Az egeszet masold ne csak a kek reszt.
6.
MűszálasLőrinc
#5: Egyik volt koleganak ott figyelt az asztalan a thunderjaw.
Mindhez van osszeallitasi szerintem itt ott.
Vannak egyszerubbek is.
https://www.flickr.com/photos/124313328@N08/44445118110/
5.
Kawada
#3: Persze, szuper dolgok vannak, de Jóbarátok lego helyett szívesebben látnék ilyesmit. :) Szerintem a HZD nagyon adja magát e téren. Kurvára értékelné a 4 éves fiam :D. Ő boldog mert "dinó", apa meg boldog mert HZD. :) Én meg...
3.
delphijos
De Lego Ideas-ból van “rendes” dino csontváz szett, az is elég klassz amúgy. Való igaz, nem robot dinok.
2.
grieves13
#1: Figyelo szemed akkor a MOC-ok (My Own Creation) iranyaba forditsd, nagyon jo szettek vannak mar, amiket rajongok terveztek es arulnak. BrickVaulton pl egy Thunderjaw terveit lehet megvenni, de lattam en mar tobb Tallnecket is :)
1.
Kawada
Mondjuk egy Horizon Zero Dawn lego sorozatnak jobban örülnék. És nem, nem azért mert az a legjobb játék a világon, hanem mert rohadtul el tudnám képzelni a különféle dínókat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...