Így legósítanák az Untitled Goose Game-et

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A LEGO Ideas talán még jobb dolog, mint maga a LEGO, ide tölthetik fel a rajongók azokat az agyszüleményeiket, amelyekből szeretnének valódi LEGO-szettet viszontlátni. Valaki az Untitled Goose Game egyik jelenetét építette meg.

A LEGO Ideas a következőképpen működik: a rajongók feltöltik a terveiket az alábbi weboldalra, ha pedig kapnak 10 ezer szavazatot a közösségtől, a LEGO fontolóra veszi, hogy valódi LEGO-szettként is legyártja a munkájukat. Az eladások után keletkező bevételből azután 1 százalékot kapnak, ha már az önmagában felbecsülhetetlen értékű elismerés nem lenne elegendő, hogy a boltokban is viszontláthatják az ötletüket.


Mivel az Untitled Goose Game a mémesedő videojáték iskolapéldája, csak idő kérdése volt, hogy valaki LEGO-ként is megálmodja, erre végül a minap került sor. A mindig láb alatt lévő liba és a frusztrált kertész találkozását megörökítő jelenet a hír megírásának pillanatában 2107 voksnál jár, és a szavazás végéig még hátravan 591 nap, így akár meg is ütheti azt a szintet, hogy a LEGO-nak érdemes legyen foglalkoznia vele.

3.
3.
delphijos
De Lego Ideas-ból van “rendes” dino csontváz szett, az is elég klassz amúgy. Való igaz, nem robot dinok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...