Februárban érkezik a Metro Exodus utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 27.
  • Letöltés
Link másolása
Februárban rajtol el a Metro Exodus második és egyben utolsó DLC-je. A történet Samről szól majd, aki korábban amerikai tengerészgyalogosként szolgált, most pedig nagyon szeretne visszajutni a hazájába.

Február 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára a Metro Exodus második és egyben utolsó DLC-je, a Sam's Story. A kiegészítő önmagában is megvásárolható, de a szezonbérlet is kiterjed rá.

A Sam's Story főszereplője Sam, aki korábban amerikai tengerészgyalogosként szolgált, a nukleáris háború utáni Moszkvában pedig Spartan Rangerként teljesített parancsokat Colonel Millernek. Régi vágya volt, hogy visszatérhessen az USA-ba, ami a metróalagutak mélyéről nézve lehetetlen vállalkozásnak tűnt, mikor azonban felfedezték, hogy Moszkván kívül más városok is túlélték a pusztítást, felcsillant a remény.

A kiegészítő során egy új sandbox pályát járhatunk be, ahol új karakterek, mutánsok és persze fegyverek várnak ránk. Helyszínként Vlagyivosztok kikötői, romos ipartelepei és lakóházai szolgálnak majd.

2.
2.
godach
1.
1.
hedzsooo
Várós, előző DLC is nagyon jó lett! Addig még pár órácskát igyekszem beletenni a Dragon Ball Z: Kakarotba, 60-at már sikerült mióta megjelent, jól indul ez az év! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...