Legalább 20-30 óra hosszú lesz a Mass Effect

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft bejelentése szerint az Xbox 360-ra és PC-re készülő Mass Effect elsődleges sztoriszála legalább húsz-harminc óra hosszú lesz.
A Microsoft bejelentése szerint az Xbox 360-ra és PC-re készülő Mass Effect elsődleges sztoriszála legalább húsz-harminc óra hosszú lesz.



A készítők szerint a szerepjáték rengeteg lehetőséget tartogat majd magában, melyek mindegyikét felfedezni egyszeri végigjátszás során szinte lehetetlen. Csak a fősztori küldetéseinek teljesítése körülbelül 20-30 órát vesz igénybe, ráadásként a hatalmas szabadon bejárható és felfedezhető világnak, illetve a jövőben megjelenő extra tartalmaknak köszönhetően további közel egy napi játékra számíthatunk. Így legyen!

5.
5.
fojesz
Hát azért annyi igazság van ebben az elméletben, hogy egy szerepjáték sokszor arról ismeretes, hogy istentelenül hosszú. Legalábbis én gyakorta találkozom ilyenekkel.
4.
4.
Dakkon
kezdem különben egyre inkább azt hinni, (nem cska a mass effect miatt) h jó lesz nekünk az a vista, mert a michrosoft üzletpolitikájának köszönhetően már átjönnek komolyabb exkluzivitások is pc-re.
3.
3.
fojesz
De igen. Azonban az a lap még sosem közölt hamis információkat, így jóhiszemüen "bedőlünk" nekik. :)
2.
2.
Constantin00
Pc-re? Én lennék a legboldogabb ha ez hivatalos lenne, de még ez nincs megerősítve, ugye? Nem csak azért mondják, hogy jön PC-re, mert valamelyik fejes foreign PC-s lap írt róla egy cikket? ;S
1.
1.
fojesz
Nem egészen szerepjáték, akció is egyben. Ahhoz képest egész jó az a 20-30 óra szerintem. Pláne, ha azt vesszük, hogy ez csak a főküldetés teljesítése. Utána még van egy rakat mellékküldetés - gondolom én. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...