Egyedi Cyberpunk-videokártyát készített az NVIDIA

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Hardver
Az utóbbi napokban különös pingpongozás zajlott az NVIDIA és a CD Projekt RED Twittere között, ma pedig végre lehullott a lepel a közös projektről. A videokártyagyártó bemutatta a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editiont.

Szupererős, szupersárga és szuperritka videokártyával rukkolt elő az NVIDIA, mindezt pedig az idei év legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 tiszteletére. A GPU-gyárosok mindössze 200 darabot készítettek ebből az élénk színű szörnyetegből, ebből pedig stílszerűen 77-et a játékosközösség tagjai között osztanak szét. 

Mivel a kártya erősen limitált példányszámban készült el, elképzelhetnénk, hogy milyen elképesztő áron kerülhetne forgalomba, az NVIDIA azonban nem engedi piacra ezt a termékét. Helyette kizárólag egy nyereményjáték keretei között pályázhatunk a 77 darab egyikére - erről az NVIDA oldalán olvashattok bővebben.

Ami pedig a Cyberpunk 2077-et illeti, a játék szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Ezek is érdekelhetnek

26.
delphijos
#20: Na jó, de nem nézted meg a videót ??? Ebben akkor is megy a venti, ha bent sincs a gépben ! Igy azért egész más.... :D
25.
Kawada
#24: Bármikor partner vagyok egy kis multi fikázáshoz, de a cikkben linkelt oldalon, a cím után a 3. bekezdésben (talán 2 kép után) szerepel egy libafosneonzölddel linkelt oldal a verseny részleteiről, ahol az első bekezdésben, kövéren ki van emelve az a 15-20 ország, aki részt vesz a nyereményjátékban. Azért olyan rohadtul nincs elrejtve, legfeljebb azoknak, akik soha nem keresnek ilyen infókat és hamarabb klikkelnek a "join" vagy "participate" gombokra, minthogy elolvasnák, hogy a fél veséjük bánja és hátralevő életükre eladták a személyes adataikat is a facebooknak mondjuk.
24.
adamsfamily
#22: Arról szerintem egyik cikkíró se tehet,hogy a Geforce ezt az apró részletet nem veri nagy dobra.Se a Twitteren,se Facebook-on nem írtak ilyet.Ha Google-ben rákeresel,akkor az oldaluk egy tizedik szegletében megtalálod.Ott sincs odaírva konkrétan,hogy Magyarország kimarad,mert amelyik országokban nem él ez a játék,azokat kivételként megemlítették.Viszont mindkét felsorolásból kimaradt Magyarország.
23.
Kawada
#22: És mint Magyarországi, de Erdélyben élő, ennek kurvára örülök. Tipikusan 2 szék közé... :)
22.
hedzsooo
Mondjuk kb. az összes erről szóló magyar cikkben CSAK annyit felejtenek el megemlíteni a kedves olvasóknak hogy lehet részt venni ebben a nyereményjátékban több helyről Európán belül is, CSAK pl. Romániából és Magyarországról NEM.

Bocs srácok, ez van!
21.
Firsttime
Jajj istenem még mindig.
20.
Ultimate
#15: Hányés hányolyan highend kártya van ami pont a tévedhetetlen mérnökök munkássága miatt vérzikel a hűtésen...
19.
Nyarlako
#16: Elvileg képzett mérnökök terveztek anno az X360at is amiknek a fele rrodban halt meg.
18.
Neotechtr
Olyan kritikák vannak itt a magyaroktól megint, mint ha mindenkinek 5 pörgettyűs 2090 Ti Turbo Diesel OC GGCPHK verziós kártyája lenne, aztán fogadok, hogy otthon mindenkinek TNT2 meg Voodoo van.
17.
adamsfamily
A mérnökök se tévedhetetlenek.Találkoztam olyan tervrajzzal,ami alapján legyártottam az alkatrészt és nem tudták összerakni,mert 4 mm-el odébb rajzolták a furatokat,mint kellett volna.Ez egy elég neves német cég megrendelése volt úgy,hogy 3 mérnök aláírásával
16.
Kawada
#15: Minden politikus, mérnök, fejlesztő, kiadó, tervező, informatikus, programozó, játék dizájner, marketinges, igazgató CEO, szakújságíró is hülye. Ez alap. Azzal, hogy én mindennek csak a felét tudom, nagyon hülyének számítok. Van 1-2 ember, aki tényleg mindenhez is ért. Figyelj és tanulj.

Amúgy tényleg jól néz ki.
15.
Firsttime
Szerencsére itt mindenki okosabb mint a mérnökök akik a hűtést tervezik...
Amúgy meg jól néz ki a kártya. Ennyi.
14.
Kawada
#13: Ez olyan, mintha azt kérnéd, ne vegyen levegőt.
13.
bitbandita
#6: Okoskodik? Ha csak paraszt módon megy, akkor inkább ne válaszolj.
12.
adamsfamily
#2: Én elfogadnám.A mostani 2 ventis Asus RX480-amnál csak nem hangosabb.
11.
Ultimate
#10: Én a3 ventis 2 slotost kultiválom a 2080ti-be is jobb.
Ugyanakkor úgyis vizezem inkább.
10.
Nyarlako
#8: Batármód a jó, asztaliba elfér.
Csak a nagyobb heatsink több pénz ezek meg szeretik az utolsó fillért is megfogni.
9.
Kawada
#8: Ez nekem sima Founders Edition coolernek tűnik, vizuál pimpeléssel.
8.
Ultimate
#7: Batármód nyilván megoldható, de ez nem tünik annak. Szimpla 2 slotnak fest mint a hulladék zotacok...
7.
Nyarlako
#6: Jo heatsink és két nagyobb venti bőven jó. Nekem a kartyam három bővítőhelyet elfoglal de kussol is két ventivel.
6.
Ultimate
#5: Nem,úgy gondolom hogy ahogy a 2080-ra vagy a 1080ti-re is a gyengébb kategóriába tartoznak és hangosabbak, forróbbak, úgya 2080ti-re végképp határeset.
Köszi az okoskodást, biztos tapasztalat hijján írtam....
5.
bitbandita
#4: Majdnem félmilliós cuccról beszélsz. "Igaz tojást lehet sütni rajta, meg nem hallod a gémet a berregéstől, de ennyi pénzért a hülyének is megéri", mi? Hát, ez nem az az árfekvés, ahol belefér a forróság meg a zaj. Az meg, hogy egy 2080Ti-ről van szó, az sem jelent sokat. Biztos úgy gondolod, hogy ha már egy 1060-ra is raknak sokszor 3 ventilátort, akkor egy 2080Ti-hez a 2 már vékony lesz, de ez nem így működik. Az biztos, hogy a több ventilátoros konfiguráció az elterjedtebb, mert mérnöki szempontból sokkal egyszerűbb megoldás.
4.
Ultimate
#3: De, forróságot és hangot.
3.
bitbandita
#2: Létezik 2080Ti egyetlen ventilátoros verzióban is, és nem laptopba való cuccról van szó. A ventilátor száma önmagában még nem jelent semmit.
2.
Ultimate
Azért az nvidia is tud bohóckodni...Ráadásul 2080ti...2 ventis hűtéssel...?:)
De azért pofás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...