Egyedi Cyberpunk-videokártyát készített az NVIDIA

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Hardver
Az utóbbi napokban különös pingpongozás zajlott az NVIDIA és a CD Projekt RED Twittere között, ma pedig végre lehullott a lepel a közös projektről. A videokártyagyártó bemutatta a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editiont.

Szupererős, szupersárga és szuperritka videokártyával rukkolt elő az NVIDIA, mindezt pedig az idei év legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 tiszteletére. A GPU-gyárosok mindössze 200 darabot készítettek ebből az élénk színű szörnyetegből, ebből pedig stílszerűen 77-et a játékosközösség tagjai között osztanak szét. 

Mivel a kártya erősen limitált példányszámban készült el, elképzelhetnénk, hogy milyen elképesztő áron kerülhetne forgalomba, az NVIDIA azonban nem engedi piacra ezt a termékét. Helyette kizárólag egy nyereményjáték keretei között pályázhatunk a 77 darab egyikére - erről az NVIDA oldalán olvashattok bővebben.

Ami pedig a Cyberpunk 2077-et illeti, a játék szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

25.
Kawada
#24: Bármikor partner vagyok egy kis multi fikázáshoz, de a cikkben linkelt oldalon, a cím után a 3. bekezdésben (talán 2 kép után) szerepel egy libafosneonzölddel linkelt oldal a verseny részleteiről, ahol az első bekezdésben, kövéren ki van emelve az a 15-20 ország, aki részt vesz a nyereményjátékban. Azért olyan rohadtul nincs elrejtve, legfeljebb azoknak, akik soha nem keresnek ilyen infókat és hamarabb klikkelnek a "join" vagy "participate" gombokra, minthogy elolvasnák, hogy a fél veséjük bánja és hátralevő életükre eladták a személyes adataikat is a facebooknak mondjuk.
24.
adamsfamily
#22: Arról szerintem egyik cikkíró se tehet,hogy a Geforce ezt az apró részletet nem veri nagy dobra.Se a Twitteren,se Facebook-on nem írtak ilyet.Ha Google-ben rákeresel,akkor az oldaluk egy tizedik szegletében megtalálod.Ott sincs odaírva konkrétan,hogy Magyarország kimarad,mert amelyik országokban nem él ez a játék,azokat kivételként megemlítették.Viszont mindkét felsorolásból kimaradt Magyarország.
23.
Kawada
#22: És mint Magyarországi, de Erdélyben élő, ennek kurvára örülök. Tipikusan 2 szék közé... :)
22.
hedzsooo
Mondjuk kb. az összes erről szóló magyar cikkben CSAK annyit felejtenek el megemlíteni a kedves olvasóknak hogy lehet részt venni ebben a nyereményjátékban több helyről Európán belül is, CSAK pl. Romániából és Magyarországról NEM.

Bocs srácok, ez van!
21.
Firsttime
Jajj istenem még mindig.
19.
Nyarlako
#16: Elvileg képzett mérnökök terveztek anno az X360at is amiknek a fele rrodban halt meg.
18.
Neotechtr
Olyan kritikák vannak itt a magyaroktól megint, mint ha mindenkinek 5 pörgettyűs 2090 Ti Turbo Diesel OC GGCPHK verziós kártyája lenne, aztán fogadok, hogy otthon mindenkinek TNT2 meg Voodoo van.
17.
adamsfamily
A mérnökök se tévedhetetlenek.Találkoztam olyan tervrajzzal,ami alapján legyártottam az alkatrészt és nem tudták összerakni,mert 4 mm-el odébb rajzolták a furatokat,mint kellett volna.Ez egy elég neves német cég megrendelése volt úgy,hogy 3 mérnök aláírásával
16.
Kawada
#15: Minden politikus, mérnök, fejlesztő, kiadó, tervező, informatikus, programozó, játék dizájner, marketinges, igazgató CEO, szakújságíró is hülye. Ez alap. Azzal, hogy én mindennek csak a felét tudom, nagyon hülyének számítok. Van 1-2 ember, aki tényleg mindenhez is ért. Figyelj és tanulj.

Amúgy tényleg jól néz ki.
15.
Firsttime
Szerencsére itt mindenki okosabb mint a mérnökök akik a hűtést tervezik...
Amúgy meg jól néz ki a kártya. Ennyi.
14.
Kawada
#13: Ez olyan, mintha azt kérnéd, ne vegyen levegőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...