100 GB-ot foglal a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: szlav
  • 2020. február 19.
  • Hír
Link másolása
Habár a Final Fantasy VII Remake megjelenésére még szűk két hónapot kell várnunk, néhány helyen már megkezdték a játék borítóinak nyomtatását. Innen szivárgott ki a cím várható mérete is.

Egy dologban egyetérthetnek a PlayStation 4-tulajok: a nagyobb játékok letöltése és telepítése mindig hosszú és fájdalmas művelet a Sony rendszerén. Épp ezért kissé keserű szájízzel kell közölnünk, hogy kiszivárgott néhány hozzávetőleges adat a Final Fantasy VII Remake méreteiről, azt pedig már most elkönyvelhetjük, hogy nem fogjuk lezavarni pár perc alatt az installációt.

Koreában már javában nyomtatják a játék dobozképeit, egy erről készült lesifotó pedig felkerült az internetre is. Innen megtudhattuk, hogy a játék fizikai változata két Blu-ray-lemezen terpeszkedik majd, a HDD-n elfoglalt, telepített mérete pedig nagyjából 100 GB-ot vesz igénybe. A tapasztalat azt mutatja, hogy többé-kevésbé hasonló, de a tömörítésnek hála jellemzően valamivel kisebb letöltésre számíthatnak a digitális vásárlók is.

A Final Fantasy VII Remake április 10-én jelenik meg PlayStation 4-en.

3.
3.
Krezy
#1: Én tegnap kezdtem el újra végig játszni az eredeti 7.rész Steam verzióját( még mindig olyan jó a játék mint amire emlékeztem),annyira fel spanolt az utolsó 2 trailer.
Szerencsémre van PC-n magyar felirat hozzá (Angolom még mindig hiányos sok helyen) és így legalább az utolsó szóig mindent értek :'D nem úgy mint régebben psn.
2.
2.
PapaYeti
#1: +1 Nekem a kedvenc FF-em volt és amit most csinálnakvele az valami fantasztikus!
1.
1.
azureknight0715
Ez egy nap mire lejőn sajnos . Ettől függetlenün lemezest veszek abból is a faszán kinèző steelbookos verziót, ez a játèk megfogja èrni az árát. Már kb ott tartok hogy naponta nèzem a visszaszámlálást hátha valahogy ugrottam 2-3 napot előre :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...