Élő hajókat is vezethetünk a No Man’s Sky-ban

  • Írta: gorien
  • 2020. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
A No Man's Sky soron következő frissítésében a játék univerzumának eddigi legfurcsább lakóival találkozhatunk: élő, lélegző hajókkal. Azon túl, hogy felnevelhetünk egy sajátot, egy küldetésben még az eredetüket is megismerjük.

Tovább folytatódik a No Man's Sky univerzumának feltöltése. Ahhoz képest, hogy honnan indult a játék, egészen lelkiismeretes munkát végeztek vele a Hello Gamesnél – mi is az elmúlt évtized legjelentősebb játékipari eseményei közé soroltuk ezt a hozzáállást. A 2.2-es frissítés számtalan életminőségi javítást hozott, és ezt a trendet a 2.3-asban is folytatják.

A frissítés legnagyobb látványossága az élő hajók bevezetése. A különleges, organikus járművekhez a Space Anomalyn keresztül lehet hozzájutni, ahol megszerezhetjük a Void Egget. Amint kiköltöttük, máris nekivághatunk űrleviatánunkkal a végtelen világűrnek. Emellett kapunk új NPC-ket, tárgyakat, küldetéseket – közöttük egy olyat is, ami az élő hajók eredetét fedi fel.

Az újdonságok teljes listáját a No Man's Sky oldalán találjátok.

9.
9.
delphijos
#6: Volt már 5 dollárért is.... annál mi kell több ? Vagy beszélj Crytek-el. Hátha tud 50 centért
8.
8.
Aanash
Elvileg steamen most akciós.
6.
6.
Heldengeist
#5: Igen, időszakos akciók keretében. Ettől a listaára még mindig 55€. A GTA5, Witcher 3, stb amik jó hírű játékok már 30€-ért dobálják az ember után, amikor nincs különnleárazás.
5.
5.
hedzsooo
#4: Mar kb. 1000x le volt árazva közel nullára Steamen és GOGon is... Nagyobb leárazást ne ilyenkor várj, rendszerint a téli szezon alatt vannak a legjobbak, Karácsony környékén.. De talán Húsvétkor is érdemes lesz rá nézned, akkor is biztosan olcsóbb lesz majd valamivel, már ha olcsóbban akarod
4.
4.
Heldengeist
Ezt még mindig nem bírták 55€ alá áratni azzal a fostornádóval, ami körülötte zajlott?
3.
3.
Extol
ja épp most jött az update
2.
2.
Ganzer
Adnom kéne neki már egy második esélyt, hátha..
1.
1.
Ha minden játék ekkora szar lenne mint ez, akkor nem gamer lennék, hanem politikus, aki a játékok ellen ágál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...