Lovecrafti DLC-vel bővül a Borderlands 3

  • Írta: szlav
  • 2020. február 28.
  • Letöltés
Oltár elé vonul Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs, az esküvőre pedig mindnyájan meg vagyunk hívva! A helyszín Xylourgos jégbe fagyott planétája, ahol a felszín alatt szörnyű, csápos rondaságok várják az óvatlanokat.

Március 26-án újabb sztorikiegészítővel bővül a Borderlands 3 eszement univerzuma. A Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock nem csupán szörnyen hosszú cím, de kifejezetten beszédes is, tavasszal ugyanis a szerelem száll majd a levegőben - meg a csápos, förtelmes kozmikus horrorszörnyetegek bűze.

Az események Cursehaven hátborzongató városába vezénylik majd a Vault Huntereket, innen indul majd az expedíció, melynek során megtisztíthatjuk Xylourgos fagyos bolygóját a csúfságoktól. A csomagot külön megvásárolva vagy a szezonbérlet részeként is elérhetjük majd.

A jövő hónap egyébként kimondottan izgalmas lesz a PC-s játékosok számára, ugyanis március 13-án lejár a játék Epic-exkluzivitása, így azt ettől a naptól kezdve Steamen is megvásárolhatjuk majd. További jó hír, hogy a steames és epices felhasználók közt teljesen kötetlen lesz a crossplay, így nem kell sokat egyeztetnünk a barátainkkal.

5.
Geribácsi
#2: Kell a fasznak, "Bevalni" meg nem tudom hogy kell, sorry.
4.
Geribácsi
Az alapgémben is teljesen érdektelen ez a szál.
A B2-ben szó sem volt róla hogy ratyi az öreg, most hirtelen vénségére bebuzult?
Kár érte, qrva jó NPC volt, jó lore-al.
3.
user101
Alapvetően nem a pc-séggel van a baj, hanem azzal, hogy beletolják az ember pofájába. Egy videó játék eseten semmit nem ad hozzá egy ilyen szál. Nem az a baj, hogy van benne ilyen, hanem, hogy több figyelmet kap, mint például a fő / mellék küldetések, karakterek és úgy unblokk a játék kidolgozottsága... Mintha annyira tökéletes lenne a gém, hogy már csak ezzel lehetne színesebbé tenni. Már pedig aki játszott ezzel a szarral az tudja, hogy ku*vára nem... :(
2.
amadeusz gyermeke
#1: Mesélj még. Tudom te is akarod. Valjad csak be
1.
Geribácsi
Jó kis píszi buzulás.
Mindenhova kell egy kis homo, transzgender, LMBTQ XYVZ ZSÉÉÉÉ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...