Alien Hominid Invasion - űrlények, lézerek és káosz

  • Írta: szlav
  • 2020. március 1.
  • Videó
Link másolása
A PAX East alkalmával először volt látható mozgás közben az Alien Hominid Invasion, a helyszínen lévők pedig ki is próbálhatták a kultklasszikus shoot 'em up újragondolt változatát.

A Castle Crashers és a BattleBlock Theater alkotói néhány hete jelentették be az Alien Hominid visszatérését, most pedig eljött az idő, hogy meglessük, hogyan is néz ez ki akció közben. Az Alien Hominid Invasion elképesztő négyfős mókát ígér (ez már a The Behemoth védjegyévé vált), azt a káoszt és pusztítást, ami ilyenkor zajlik, még szemmel követni is nehéz. Ki mondta, hogy egész seregek kellenek a Föld inváziójához? Elég néhány színes űrlény is!

Nehéz folytatásként vagy remake-ként tekinteni az Invasionre - a valóság valahol a két fogalom közt rejlik, hiszen valójában az eredeti játék teljes újragondolásáról van szó. Ezúttal folyamatosan haladhatunk bármely irányba az előttünk procedurálisan összeollózott helyszíneken, miközben serényen bukfencezünk a lézerek és robbanások elől. Rengeteg új, izgalmas fegyvert, power-upot és kozmetikai kiegészítőt találunk majd, de ennél is jobban a saját játékstílusunkhoz igazíthatjuk a karakterünket a fejlődési rendszer és a mutációk által.

A megjelenés dátumát egyelőre nem közölték, de azt már leszögezhetjük, hogy az Alien Hominid Invasion PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...