PlayStation 4-re tart a Skater XL

  • Írta: gorien
  • 2020. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A készítői nemrég jelentették be, hogy PlayStation 4-re is meg fog jelenni a Skater XL, így ez lesz az első gördeszkás játék majd' egy évtizede, ami minden jelentős platformon tiszteletét teszi.

A Skater XL-t 2018 óta találhatjuk meg a Steam Early Accessben, azóta pedig szépen fejlesztgették. Az Easy Day Studios azt ígéri, hogy az alkotásuk a gördeszkás játékok evolúciójának következő lépcsőfoka lesz – az eddigi értékelések alapján a játékosoknak is tetszik a termék.

Az már korábban tervbe volt véve, hogy Nintendo Switchre és Xbox One-ra is megjelenik a játék a PC-n túl, de a készítők most a PlayStation 4-es megjelenést is bejelentették. Ezzel a Skater XL közel tíz év óta az első deszkás játék, ami minden nagy platformon játszható lesz.

A Skater XL-ben számos valódi deszkás helyszínt és pályát is bejárhatunk, ráadásul szinte szabad kezet kapunk az irányításban. A trükköket mi hajthatjuk végre, és úgy fűzhetjük össze láncolattá, ahogy csak jól esik.

Pontos megjelenési dátumunk nincs még, de a játék 2020 folyamán elhagyja a korai hozzáférést, és miután megjelent PC-re, a már említett konzolokon is tiszteletét fogja tenni.

1.
1.
logic5
Hát az animálás, és a fizika nulla... Nem is kicsit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...