Sea of Stars - a The Messenger készítőinek új játéka

  • Írta: gorien
  • 2020. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Messenger mögött álló Sabotage Studios következő játéka a Napforduló Gyermekeinek legendáját meséli el. Valere és Zale a kilencvenes évek szerepjátékai által inspirált RPG-világban kalandoznak, a világvégét megakadályozandó.

Ahogy a Sabotage Studios megígérte, a tavaszi napéjegyenlőség megérkeztével felfedte következő játékát. A Sea of Stars izometrikus, körökre osztott szerepjáték lesz, amelyben a Napforduló Gyermekeit irányítjuk. Valere és Zale a Hold, illetve a Nap hatalmát használják arra, hogy megvédjék a világot a Fleshmancer néven ismert gonosztevő terveitől.

Ha valaki a teaser videó miatt azt gondolta, hogy a Sea of Starsnak köze lesz a csapat előző játékához, a The Messengerhez, akkor nem tévedett sokat, ugyanis egy világon osztoznak, bár az új játék előrébb található az idővonalon.

A Sea of Stars dinamikus harcokat ígér, az összesen hat játszható karakter köré épülő, mély történetet, a 2D-s pixel art stílust pedig nap-éj ciklus és folyton változó fényviszonyok színesítik. A játékot 2022-re várhatjuk PC-re és konzolokra.

Többet róla a Sea of Stars oldalán tudhattok meg (egy csomó jópofa ábrával és animációval együtt), ha pedig annyira megtetszett, hogy pénzzel is támogatnátok a kanadai csapatot, akkor azt a projekt Kickstarterén tehetitek meg, ahol az első, 100 ezer dolláros mérföldkövet már át is lépte.

3.
3.
Ganzer
Nagyon jól néz ki, jöhet :)
1.
1.
KopyAti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...