Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

  • Írta: nodae
  • 2020. március 26.
  • Akció
Link másolása
A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.

Az Avalanche elnevezés korábban három kreatív divízió, név szerint az Expansive Worlds (theHunter), a Systemic Reaction (Generation Zero) és természetesen az Avalanche Studios csapatainak alkotásait takarta. A könnyebb felismerhetőség érdekében mostantól az egységes Avalanche Studios Group nevet fogják viselni.

A bejelentéssel együtt egy új, részleteiben kibontásra váró FPS-játékról is lehullott a lepel.

Érdemes most bevásárolni, mert egyhamar nem lesz példa ilyen mértékű kedvezményekre. Az akció a következő játékokat érinti: Generation Zero, Just Cause 2-3-4, Mad Max, Rage 2, theHunter Classic, theHunter Call of the Wild, Renegade Ops Collection. A címekhez tartozó DLC-k is fellelhetőek a leértékelt cikkek között. 

10.
10.
csongor1996
#8: Jaj, én is a JC4-ről írtam.. :D
9.
9.
Clayman
#8: Jaaaaa :) Azt majd hétvégén :)
8.
8.
crytek
#6: 3? Ja azt hittem a The Hunterről irsz...az érdekelt volna just causokat ismerem nekem tetszik mind.
7.
7.
Clayman
#3: Nekem a 3-as jobban tetszett, bár nagyon sok idő telt el nálam a két rész játszása között, így a kettesről csak annyi maradt meg, hogy jó volt.
4-nél írtsd ki magadból ezt a feltételes reflext. :) Inkább adj fel 10 mező 5-ös lottót, még akkor is jobban fogod élvezni az elköltött pénzed.
6.
6.
Clayman
#5: Én nem találkoztam benne senkivel. Ami miatt nekem nem tetszett:
A grafika csúnyább és bugosabb mint a 3-asban. Ezeken gyorsan túlléptem és megbarátkoztam vele, hogy ez ilyen. Amivel viszont nem tudtam megbarátkozni az a játékmenet monotonitása. A játék arról szól, hogy felveszel egy küldit, odamész megnyomsz egy gombot, megölsz mindenkit, megnyomsz egy gombot megölsz mindenkit küldetés vége. Területet terjeszted. Majd elölről. A 3ban imádtam, hogy mindent (ami piros :) ) le kellett rombolni és csak azután lett szabad a terület. Ezen nem is értem miért változtattak. A feloldható dolgok is küldetésekhez vannak kötve, amelyikek szinte mindegyike ötlettelen. A másik ami kiakasztott (mondjuk ez minden hasonló játékban), hogy a küldetések nagy része időhöz van kötve. Kétszer rage quitet nyomtam, mert lett volna időm megcsinálni a küldit, de egy bug miatt ledobott a térkép alá.
Nagyon kevés olyan játék van, amelyiket megvétel után nem tolok ki (pedig kva sok játékot veszek így belegondolva). Na ez ilyen volt. Inkább kiplatinázom a 3-at.
5.
5.
crytek
#4: De lehet tolni úgy hogy nem találkozzak más emberekkel csak only én vagyok? Mivel elvileg a steam ezt multinak írja...
4.
4.
csongor1996
#2: A küldetések nagyon egyhangúak. Bázison menj ide, nyomd meg ezt a gombot, robbants fel x dolgot, és közben lőnek rád. Technikailag is vannak furcsaságai.
3.
3.
petymeg2033
#1: Nekem már a 3 is erős visszalépés volt a 2-höz képest. Tudom, hogy egyáltalán nem erről szólt maga a játék, de a 3 története valahogy annyira erőltetett volt, hogy a végére semmilyen kapocs nem alakult ki még a "jó" oldallal sem...
És bár volt pár hasznos újdonság a 3-ban, a 2-ben valahogy több lehetőséget láttam. Már ha csak azt nézzük, hogy voltak a városokon/bázisokon kívül is rombolható/gyűjtögethető elemek.

Ezekből kiindulva a 4-től mindig tudatosan távoltartom magam, pedig az ilyen leárazásoknál azért beindul a feltételes reflex, hogy "Kell!" :)
2.
2.
crytek
#1: Majd írd le kérlek akár ide akár privátban ,hogy milyen. Mennyire lehet egyedül tolni mindenféle ótvar multis dolog nélkül..Régóta szemezek vele.
1.
1.
Clayman
Legrosszabb döntésem volt, hogy kb két hónapja egy leárazásnál megvettem a Just Cause 4-et. A 2 - 3.részét imádtam, de ez az új eszméletlenül szar. Nagy visszalépés a 3hoz képest.
Hétvégén elvileg a TheHunter ingyenes lesz, azt már régóta ki szerettem volna próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...