Planet Zoo - irány Dél-Amerika!

  • Írta: szlav
  • 2020. március 31.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten újabb tartalmi csomaggal bővül a Frontier állatkert-menedzselős játéka, a Planet Zoo. A South America Pack segítségével öt új állatfajjal és egy halom új építőelemmel bővíthetjük álmaink parkját.

Jövő héten, egész pontosan április 7-én újabb DLC-csomaggal bővül a Planet Zoo. Ahogy azt a pakk neve is elárulja, a reflektorfény ezúttal Dél-Amerika fülledt dzsungeleire és ősi inka romjaira vetül majd - olyan gyönyörű esztétika ez, ami egész biztosan jól fest majd bármelyik állatkertben.

A 11 eurós csomag több mint 250 épülettel, építőelemmel és egyéb dísztárggyal bővíti a tökéletességre törekvő parképítők arzenálját, de természetesen nem maradhatnak el az új állatok sem. Öt faj, név szerint a vörösszemű levelibéka, a kapucinus majom, a sörényes hangyász, a láma és a jaguár képviselteti magát.

5.
5.
Extol
Meg bolsonaro piromán ámokfutásai.
3.
3.
Extol
Dél-amerikáról mindig a négy évvel ezelőtt megrendezett olimpia jut eszembe ahol agyonlőtték a jaguárt amit odahurcoltak a jónép mulattatására. Nem baj, természetanyánk most megbosszulta
2.
2.
Darksiders84
#1: Ilyenek ezek a Jurassic World Evolution is többek között.
1.
1.
Terrybully
Bánom, hogy megvettem. A planet coaster baromi jó, gondoltam ez is, és igen valóban tök jó lenne, de a micro management szerintem egyszerűen itt már túl sok. Élvezni karrier módban amit építgetsz szinte nem lehet, mert folyton van valami gond...:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...