2011-re a nyugati háztartások 30%-ában lesz Wii?

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Merész, mégis hihető jóslattal álltak elő a Merrill Lynch elemzői: állításuk szerint 2011-re az amerikai háztartások harminc százalékában helyet fog kapni egy Nintendo Wii.
Merész, mégis hihető jóslattal álltak elő a Merrill Lynch elemzői: állításuk szerint 2011-re az amerikai háztartások harminc százalékában helyet fog kapni egy Nintendo Wii.



Yoshiyuki Kinoshita, a cég egyik munkatársa szerint Japánban is hasonlóan sikeres lehet majd a Wii: a háztartások 33 százalékában megtalálható lesz a gép. Az elemző jóslatát a legfrissebb Nintendo-jelentéssel támasztja alá: Japánban a következő generációs konzolok piacának 68 százalékát a Wii birtokolta januárban, miután 400 ezer gépet értékesítettek 150 ezer PS3 ellenében. Amerikában 436 ezer Wii talált gazdára múlt hónapban, míg PS3-ból 244 ezer darab - persze üzletileg még mindig a Sony jár jobban.
10.
10.
SWBF2
Eyetoy haggyál már.......

Ki a frász eyetoyozik ha játszhat Zeldát,POP-ot,COD-ot is így.....
9.
9.
SWBF2
Én is szeretnék 1 Wii-t.....
8.
8.
logoffmeister
Ízlések és pofonok. A Wii-nél tudják, hogy nem minden ember szaki és olyat állítottak össze, ami mindenkinek egyszerű és szórakoztató. A nintendo-europe oldalán láttam, hogy az öreg japán néni és bácsi jól elszórakozik a konzollal. Valahogy nem jön össze a kép, hogy ugyanezt tennék egy X360-nal vagy PS3-mal. Utóbbiak maradnak a hardcore gamereknek, vagy azoknak, akiknek azért van némi pénzük.
7.
7.
*Bennya*
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én suli és edzés útán nem nagyon vágyom a wii-vel való ugrálásra én piheni megyek játszani és a ha sportolni van kedvem nem a wii sportot rakom be hanem lemegyek a szabadba.Én maradok a fotelban döglös seggnövesztős chips zabálos ütös garikát felvonultató konzolok mellet
6.
6.
Utys
Sajnálom ha nem tetszik a Zelda. De igen is ütős cím, tekintve, hogy rengeteg ember rajong érte....nem véletlenül.



Egyébként meg én is fotelből PC-zek, mégsincs nagy seggem és csipszet sem nagyon szoktam enni. Naja, nem mindenki a TV elött ugrálva sportol.

Félreértés ne essék kedvelem a Wiit. Csak az a hasonlat nem volt tőled nyerő Hycker.
5.
5.
Crisis
ütős game címek pl. mario vs. luigi vagy zelda szerintem a wii egy gagyi
4.
4.
nagi
x360-ból meg azért adtak el 10 millát, mert sokkkkkkkal régebbóta van piacon. Mondjuk úgy, hogy ez alatt a fél év alatt Wii félig behozta.
3.
3.
heavenly sword
2.
2.
Madd Dogg
2011?? úristen... már most elavult......
1.
1.
CULO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...