Prince of Persia: The Movie - köszöni, jól van!

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Régóta nem hallani a várva-várt Prince of Persia-moziról, a napokban azonban a Disney egyik munkatársa szót ejtett a készülő adaptációról.
Régóta nem hallani a várva-várt Prince of Persia-moziról, a napokban azonban a Disney egyik munkatársa szót ejtett a készülő adaptációról.



Jim Hill szavaiból derült ki, hogy a Jerry Bruckheimer Films-zel közösen készített projekt már jövő nyáron mozikba kerülhet, majd a későbbiekben folytatódhat a történet egy második, harmadik vagy x-edik rész formájában: a készítők tehát sorozatot terveznek. Egyelőre azonban nem tudni azt, hogy miként haladnak a munkálatok: 2004. májusa óta - miután a játék jogait megszerezték a filmesek - nem esett szó a Prince of Persia szélesvásznú feldolgozásáról.
10.
10.
Princeben
Mér tnincs még kész már majdnem megőrültem 2009-ben lesz kész vagy

2001??
9.
9.
sikoy
Bazdmeg ezt a pillanatot vártam! Hogy végre megjelenjen a film

8.
8.
t.roli
Már csak a herceg szép barátnőjére leszek kiváncsi ;)
7.
7.
Utys
Bruckheimer bácsi valszeg sejt valamit. Bár úgy tudom, hogy jobban szereti a sokszereplős múvikat csinálni. Érdekes lesz.
6.
6.
t.roli
Sztem nem kell félni hogy rossz lesz a Film! Jerry Bruckheimer eleve garancia arra hogy minőségi film lesz. Mivel ő a rendezője a Helyszinelők sorozatnak, és ő rendezte a Karib Tenger kalózait is. De még sorolhatnám akár a Nemzet aranyát, Beverly Hills-i zsarut, Top Gun, Bad Boys, Armageddon, Tolvajtempó stb stb. Szal engem ezek a filmcímek kielégitenek abban, hogy bízzak szaktudásában, és egy emlékezetes filmet készítsen ebből a fantasztikus játékból
5.
5.
Utys
Érdekes. De túl nagy reményeket nem fűzök hozzá, szerintem joggal. Inkább csalódjak kellemesen egy kicsit, mint hogy jó nagyot essek pofára.
4.
4.
nimat16
nagyon kéne már az a next gen prince of persia.Az egyik kedvencem a játék.
3.
3.
VID993HUN
Remélem lesz olyan jó mint a gém
2.
2.
air
Nagyon kiváncsi vagyok, mit hoznak össze a filmkészítők.Vagy az a sok pénz, menne inkább játékfejlesztésre...majd meglátjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...