Saját csapatunk lehet az F1 2020-ban

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a koronavírus-járvány az idei Forma 1-es szezont sem kímélte, a Codemasters játéksorozata legalább biztos pont a rajongók életében: júliusban kerül boltokba az F1 2020!

A Codemasters az idei F1-játékot is megdobja egy nagyobb újdonsággal, ezúttal ugyanis saját, fejleszthető csapatunk lehet majd, amely tizenegyedikként áll rajtrácshoz a szezonban. Mi választjuk majd ki a szponzorainkat, eldönthetjük, hogy melyik gyártó szállítsa nekünk a motort, és még a csapattársunkat is mi toborozhatjuk - mert a másik autóban mi ülünk majd, nyilván.

Ahogy az lenni szokott a játék az aktuális szezon összes pilótáját, csapatát és pályáját felvonultatja majd, így a Hanoi Circuit és a Circuit Zandvoort is beautózható lesz. A rajongók régi vágya is beteljesül továbbá, a Codiesnál ugyanis úgy döntöttek, hogy visszahozzák az osztott képernyős multiplayert.

Az F1 2020 július 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára. A játék különleges kiadása Michael Schumacher előtt tiszteleg, ez a vásárlók számára a hétszeres világbajnok Jordan 191, Benetton B194, Benetton B195 és Ferrari F1-2000 járgányait is elérhetővé teszi.

2.
2.
Viktor_The_Best
En egy realisztikus toresmodellt szeretnek ebbe a jatekba latni (vagy a jovo F1-es jatekaiba), mert meg ilyet nem lattam egyetlen F1 jatekban sem kedves Codemasters!
1.
1.
sanada
Kérdéses, hogy elég lesz ennyi változtatás, ha ez lesz a legütősebb újdonság, mert szerintem nagyon nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...