Az X-Force is megérkezett a Fortnite-ba

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 20.
  • Letöltés
Link másolása
Most, hogy késik a Fortnite új évada, több időnk lesz a battle royale világában zajló kémháborúra, és Deadpool is nagyobb szerepet kap: erről árulkodik, hogy a minap megérkezett az X-Force csapata is a játékba.

Ahogy arról beszámoltunk, mégsem ér véget áprilisban a Fornite kémháborús szezonja, az új évadra egészen júniusig kell várnunk. A fejlesztők addig sem hagynak minket újdonságok nélkül, a múlt hét végén például Deadpool mellé megkaptuk az X-Force csapatát is.

Ez azt jelenti, hogy Cable, Domino és Psylock kinézetét is megvásárolhatjuk a karakterünknek, illetve a különböző felszereléseikre is lecsaphatunk. Persze nem ingyen: a skinek csomagja 3000 V-Buckot kóstálnak, míg a felszerelések 2500-at, de külön-külön is megvásárolhatjuk ezeket, igaz, arányosan valamivel drágábban.

Új Deadpool-kihívások is érkeztek egyébként, ezek a karakter fekete-fehér kosztümjét oldják fel.

1.
1.
hedzsooo
Psylock-ra lecsaptam (azaz Psziché-re, akit ugyan a képregényekből annó csak az átalakulása előtti időből ismertem) mindig is egyik fő kedvenc volt az X-MEN-ből, + van hozzá remek skin is nálam, ami eléggé frankón passzol hozzá. Unokaöcsi + megkapta Kábel urat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...