The Last of Us: Part II - több mint 100 GB-ot nyom

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog következő játéka is felsorakozik azon címek mellé, amelyek bekebelezik a PlayStation 4 merevlemezének egy jelentős részét. Nem véletlen, hogy a játék két Blu-ray-lemezen érkezik majd.

Pár nappal ezelőtt megtudtuk végre, hogy mikor érkezik a The Last of Us: Part II, és hogy rengeteg spoiler került fel a netre, ami miatt kifejezetten csalódottak a fejlesztők.

Ennél azért jóval keserédesebb hír, hogy a hivatalos PlayStation-weboldal szerint a játék több mint 100 GB-ot fog elrabolni a PlayStation 4 konzolunk szabad tárhelyéből, ezzel a Final Fantasy VII mellett újabb PS4-exkluzív lépi át a 100 GB-os lélektani határt.

Emellett én még komoly összegben mernék fogadni egy méretes első napos frissítésre is, így mindenképpen érdemes lesz ezt is beleszámolnunk, amikor nekiállunk a letöltésnek vagy a kétlemezes telepítésnek június 19-én.

188.
188.
user101
Ha néznétek igényes, szatirikus előretekintő műalkotásokat akkor tudnátok, hogy három lehetséges jövő van és egyikben sem szerepel a vallás : Egyesült Ateista Szövetség, Egyesült Ateista Liga és az Ateista Tengeri Vidrák ! :)))
186.
186.
Guba32
#185: Tudod milyen király volt(van) Pablo Escobar?!
Viccet félretéve Korio Jézus tanításairól beszélt Nyarlako meg a katolikus egyházról.Nem a vallást kajálják meg,nehogy azt hidd,hogy tele a templomok,hanem azt hogy sokan kapnak ezt azt,amivel csöndben maradnak...Helyi szinten dőlnek el a dolgok,nem hogy ki mit mond egy tévében amit nem néz senki...
185.
185.
PalestCunt
Szívmelengető ahogy a The Last of Us 2-től eljutott a beszélgetés az aktuálpolitikáig. Az a gond és ahogy látom itt sincsen másképp hogy mindig csak 2 oldal van. A lenti kommentek alapján szerintem Nyarlako áll még mindig legközelebb a józan ész diktálta szükségszerűséghez. Ugyanis jelenleg nincsen azonosulható oldal. Az egyiken ott a melegedő genderhiszti hormonokkal etetett gyerekei és a teljes popkultúra módszeres megerőszakolása. Ezzel szemben a másik oldalon hazug pöffeszkedő bűnözők kokainkirálysága egy állságos vallási külcsínnel eladva és ezt vhogy olyan hihetetlenül sokan bekajálják hogy az ember el se hiszi. Engem is csak azért zavar mert eddig az ember el tudott menekülni a virtualitásba de ahogy látom ez a dolog is most kezd meghalni, nem véletlen minden összefügg(és talán nem is a zsidók miatt). Az évi 3-4 ígéretes játék lassan már csak évi 1-2. És nem hiszem hogy ez a helyzet javulni látszana. :(
178.
178.
sloth
#175: nagyon helyes! ismerek olyat én is akit kiraktak otthonról 16-17 éves korában, mert megtudták róla, hogy a saját neméhez vonzódik, legalább ebből tanul, elgondolkodhat rajta, hogy kéne viselkedni.
176.
176.
Guba32
#173: Te valami burokban nőhettél fel,nálunk rengetegen nem tartják magukat magyarnak.Olasznak,spanyolnak inkább.Te biztos v.mi pesti nagyképű okostojás lehetsz,de elárulom a munkahelyeken keresztül szinte mindenki találkozik külföldiekkel.
175.
175.
#173: Még 1 valami, ha egy falusé néni látna egy csókolózó fiú párt..... .lehet beszaladna a vasvilláért és tökön szúrná mindkettőt.
Jobb is ha megkíméljük a néniket ettől.
174.
174.
#173: A politika fenyegeti.Lásd 18-19 ,50-es évek és ma az unió.Egy átlag vidéki is érzi, ha tv-ben csak buzikat lát.Ha műhúst akarnak vele etetni, ha már a feliratokat sem tudja elolvasni a sok külföldi cég miatt.Ha azt mondják neki ne szaporodj, mert árt a Föld-nek, ha nem életvidám párokat lát hanem 2 férfit smárolni, ha azt mondják neki vagy elfogadod ,vagy náci vagy.Ha szeretett országát folyamatosan szidja egy politikai réteg (akik valami eszement idióták).
Igaz nem akarják , hogy a Magyarság eltünne, hanem át akarják alakítani valami szörnyűséggé, ahogy a többi államot is.
166.
166.
Most olvastam egy kommentben másik oldalon, hogy Neil mit mert mondani.
Akinek nem nem tetszik a szivárogtatásban látott dolog, az nő gyűlölő és homofób.
Tényleg ilyet mondott?
Azt látom, hogy a hivatalos trailer alá már nem lehet hozzászólni, tiltották YT-n.
De mégis hogy mondhat ilyet valaki?Normális az az ember?
Csak annyit tudok erre mondani, ha igaz:
Barom!
Több szót nem is érdemel.Az ND-t pedig el is felejtettem, amíg ki nem rugják a francba.
161.
161.
Guba32
#156: Nyilván nem egy ok miatt hullott szét,de nehogy azt mond,hogy jót tett neki,hogy a császár az ügyek helyett a gusztustalankodással volt elfoglalva,és kiestek évtizedek míg erősödni lehetett volna a gyengülés helyett.Commodus-szal lett vége a Pax Romana-nak,és elindult lefelé,mégha igen ahogy mondod utána is voltak igen nagyszerű császárok.
160.
160.
godach
#159: Bocs, 157-re akartam reagálni
156.
156.
Mortis
#148: ebbe csak az rondít bele, hogy Nero és Caligula az első dinasztiából származott, az első 5 császár között voltak. Commodusz valóban sokkal későbbi, de utána is uralkodtak neves államférfiak( pl. Vallerian és Galienus pl, hogy ne az egyértelmű Diocletianust és Constantin-t említsem). ha volt is bármi köze a birodalom széthullásához az 'erkölcsi romláshoz' csak nagyonis indirekt úton. nem lehet egy olyan sok népcsoportból és annyi területből álló birodalmat egyben tartani, ezt utánuk is megerősítette a történelem. a nagy népvándorlások sem segítettek persze.
142.
142.
Fata Morgana
#141: Vagy esetleg ezt a videót.

https://www.youtube.com/watch?v=-IVKoUcclYo
137.
137.
https://www.youtube.com/watch?v=0BvLrwKzvrY
132.
132.
#125: Szóval leírtál egy olyan dolgot, amivel nem tudok mit kezdeni.... .'18-'19-ben a tanácsköztársaságot óriási részben zsidók alkották.Ne fejtsem ki mennyi mindent "köszönhetünk" nekik.Majd miután elzavartuk őket a p...a ,jönnek egy ilyennel? Neee.... .Aztán pár évtizeddel később a Rákosi korszakban újra megcsinálják.Ma pedig azt a kormányzónkat nácizzák, aki a végsőkig (ameddig tudott) kiállt mellettük.
128.
128.
petpong
Nagyon várom már, aztán majd meglátjuk mi lesz a végeredmény.
127.
127.
#123: Azért álljon meg a menet.Egyiptomiaknak egészen más gondolkodás módja volt, mint a Rómaiaknak vagy nekem.A rómaiaknak is, mint az egyiptomiaknak vagy nekem.És sorolhatnám.Történelem folyamán, mindig szidták őket.Vallástól politikai beállítottságtól, és kulturális szinttől függetlenül.
Magyarokat ne hozd ide mert 2 külön fogalom.Tudom, hogy össze akarod hasonlítani a 2 népet , de az nem fog menni :D
123.
123.
SLi
#116: Ha egy népcsoportot évezredek óta (már Egyiptomban is baj volt velük) szid az emberiség nagy része, az talán nem véletlen.

ez a magyarokra is épp úgy igaz, ráadásul ezen logika mentén ha valakit mindennap vernek az iskolában mert ő a legkisebb akkor az az ő hibája miért nem nőtt nagyobbra? óvodás gondolkozásmód...
111.
111.
Fata Morgana
A játék nem a kedvencem, de ha ez a videó igaz, akkor nagy arcon csapás lesz a rajongóknak, főleg akik folytatásra számítanak.

SPILER ALERT!!! Bár semmi konkrét a játékmenetről.

https://www.youtube.com/watch?v=0BvLrwKzvrY
108.
108.
Duken
#105: Ja! Akkor félreértettelek. Sorry! :)
105.
105.
SLi
#95: "de világépítés , sztori az top notch"
én csak erre reagáltam, semmi különös világépítés nincs benne szerintem, hangulatos
elemek összetapasztva de nincs igazán ami összefogja, nem koherens (szerintem)

nyilván nem vagyok képben minden kommentelő életrajzával, mondjuk akiket említettél nem a világépítés a fő erősségük, és nem is igazán kortárs, scifi vagy fantasy, Abercrombie nagyon jó de az ő fantasy regényeiben kifejezetten nem ez a lényeg
104.
104.
godach
#100: Az a baj, hogy mindenkit hülyének nézel és támadásnak fogod fel a hozzászólásaikat, pedig a gond nem velük, velünk van hanem veled.
Körmönfont módon próbálod hülyének nézni az embert aztán ha nem jön össze, akkor máshogy sumákolsz.
Ilyen embert én még az életben nem ismertem nemhogy a neten, aki ennyire fapofával tud visszajönni mindig oda ahonnan jogosan elkergetik és aki a vallásra hivatkozik mindig, közben pedig velejéig romlott. Részemről az utolsó hsz volt hozzád, ijesztően beteg ember vagy.
99.
99.
godach
#92: Szégyelld magad, hogy ilyet írsz egy művészlélekről akinek négy évre csak azért kellett elmennie Tibetbe, hogy felejtsen mert olyan okos xD
95.
95.
Duken
#92: Nem.
Az eredménye annak hogy valaki nem olvass könyveket az az hogy nem tud árnyaltan gondolkodni. Képtelen a komplex gondolkodásra. ( nem gondoltam volna rólad hogy ezek közé tartozol) Nem képes két különböző ,paradox gondolatot összeegyeztetni.
Feltételeztem hogy ezt tudod mert bár nem mindig értek veled egyet értelmes megszólásaid vannak, voltak és egész más szinten mozogsz mint egy ultimate kaliberű troll. Illetve az a rengeteg nagypofájú szakbarbár, akik informatikán kívül nem sok mindenhez van affinitásuk.
Ezért meglepő számomra ez a hozzászólásod.

Ráadásul ki kell hogy ábrándítsalak. Gyerek korom óta olvasok és mai napig falom a könyveket. Szüleim már nagyon korán megszerettették velem. Benedek Elek népmeséi által meg amiket édesapám saját kútfőből merített. Kötelező olvasmányokat előre elolvastam, mellette habzsoltam a Tarzan könyveket és Verne regényeit. Idősebként mélyebb, komolyabb olvasmányokra vágytam miután elolvastam Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődés című regényét és igazi katarzis volt. Onnan már nem volt visszaút, az összes könyvét elolvastam és kerestem a komolyabb mondanivalóval rendelkező könyveket, amit a szépirodalomban és versekben ( kivéve Pilinszky, vele mai napig nem tudok betelni) már nem mindig találtam meg, így a művészet és filozófia felé kezdtem kacsintgatni és ez volt az ugródeszka a teológiai művekhez. Karl Rahner, Nyíri Tamás, Weissmahr Bèla stb.
Nem tartom magam műveltnek de azért egynél sokkal több könyvet olvastam, olvasok el. ;)
Mostanság szeretem Rejtőt, Stephen King-et, Joe Abercrombie-t, Tolkien-t, a WK40 univerzumot és újból rákaptam a mesékre! :) Nagyon sok bölcsességet lehet belőlük meríteni. Ezen kívűl imádom az underground kultúrát. A képregényeket, mangákat ( uh, Árnybíró nagggggyoooon komoly). Hellblazer-ről nem is beszélek. ;) Mindenevő vagyok csak jó legyen.
87.
87.
Duken
#86: Ja és mielőtt beszólnál hogy keresztényként hogy mondhatok ilyet :D hűséget fogadtam nem vakságot. Milyen csodálatos teremtmény a nő! A szépség megtestesítője!
80.
80.
Prax
Nem meglepő, az utóbbi nagyobb játékok is 60-80 gigások, asszem még a Witcher 3 is erősen közelít 100hoz HD textekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...