Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

  • Írta: szlav
  • 2020. május 14.
  • Rendezvény
Link másolása
A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Idén júliusban került volna megrendezésre az Evo 2020, ezt azonban érthető okokból a rendezők lefújták. Szerencsére nem kell végleg elbúcsúznunk a bunyós játékok legnagyobb éves eseményétől, hiszen a bajnokság karanténbarát formában, Evo Online néven jelentkezik idén.

Sajnos ez nem minden, érkezett egy igen szomorú hír is. Egyelőre tisztázatlan okokból a bajnokság egyik alappillérének tekintett Super Smash Bros. Ultimate nem vesz részt az online eseménysorozatban, így a korábban bejelentett nyolc játék helyett csak a következő hét cím képviselteti majd magát: Dragon Ball FighterZ, Granblue Fantasy Versus, Tekken 7, Street Fighter V, Samurai Shodown, Soul Calibur VI, Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r].

A profik nagy ütközetei mellett nyílt online bajnokságok is indulnak majd, így aki meg szeretné mérettetni magát a Mortal Kombat 11: Aftermath, a Killer Instinct (2013), a Them's Fighting Herds vagy a Skullgirls Encore arénáiban, annak itt a tökéletes lehetőség.

Az eseménysorozat öt héten keresztül, július összes hétvégéjén zajlik majd, így az első fordulók július 4-én az utolsó döntők pedig július 31-én kezdődnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...