Deep Rock Galactic - betáblázva az ütemterv

  • Írta: szlav
  • 2020. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
Még ki sem heverhettük a Deep Rock Galactic megjelenését, a Ghost Ship Games máris megosztotta a játék frissítéseinek ütemtervét. Az év végéig három nagy frissítést kapnak az űrtörpök.

A Deep Rock Galactic aszteroidafúró, bogárgyilkoló, űrgárdista-páncélt viselő törpéi egész évre megkapták a feladatot, a kooperatív lövöldét fejlesztő Ghost Ship Games ugyanis a negyedik negyedévig betáblázta a frissítések roadmapjét.

A Steamen közzétett bejegyzés szerint új missziókkal, másodlagos feladattípusokkal, eltérő barlangrendszerekkel és biomokkal, új ellenféltípusokkal és egy rakás kozmetikai extrával bővül majd a játék. Az első ilyen update már júniusban megérkezik, a többi frissítésre pedig ősszel, illetve télen számíthatunk.

A Deep Rock Galactic elérhető PC-n és Xbox One-on.

3.
3.
pjoco
Nagyon jó játék. Egy akció kereteiben azonnal ruházzon be rá akik imádja a coop-ot haverokkal. Szinte minden nap pörgetjük amikor van idő rá.
2.
2.
BrockSamson
#1: Egyetertek! Mindig is fenntartasokkal voltam az early access jatekok iranyaban, de a DRG peldasan csinalta vegig a teljes folyamatot. Folyamatos frissitesek, hallgatnak a jatekosok visszajelzesere, es folyamatosan fejlesztik/bovitik a jatekmentet es uj opciokat adnak hozza. Ha igy folytatjak megjelenes utan is, akkor szep jovot josolok nekik.
1.
1.
Zetorika
Ez a játék verhetetlen coop-ban, hangulatban, poénban, content-ben és úgy mindenben :) Nálam! A többiek jöhetnének a Ghost Ship Games-hez tanulni igazi élvezhető játékot készíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...