Hunt: Showdown - élesedett a konzolos crossplay

  • Írta: szlav
  • 2020. május 20.
  • Letöltés
Link másolása
Xbox One-on és PlayStation 4-en is befutott a Hunt: Showdown 1.3-as frissítése, ezzel együtt pedig lehetővé vált a platformok közti játék opciója. A patch új ellenfeleket is hozott, és jelentősen átdolgozta a fegyverek erőegyensúlyát.

Amikor márciusban górcső alá vettem a Crytek különös online lövöldéjét, nem felejtettem el kihangsúlyozni, hogy a játéknak hosszú távon elképesztően jót tehet majd a konzolok közti crossplay lehetősége. Tegnap végül Xbox One-on és PlayStation 4-en is befutott a Hunt: Showdown 1.3-as frissítése, amely elérhetővé tette ezt a várva-várt opciót, ezzel effektíve megduplázva azt a játékoshalmazt, amelyből a matchmaking tisztességes csapatösszeállításokat generálhat. Némi rossz hír, hogy egyelőre nem hívhatjuk meg a partyba a másik konzolon játszó barátainkat - reméljük, hogy ez a funkció minél hamarabb megérkezik!

A frissítés, amely PC-n már április óta elérhető, számos egyéb újdonságot is hozott. A naplemente környékén zajló új napszak és a két új ellenféltípus (Dr. Grunt, Concentina Armored) legalább akkora vérfrissítést jelentenek, mint az óriási balanszkör, ami a legtöbb fegyvert érinti. A tisztességes méretű patch note-ot erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...