Total War Saga: Troy - az első nap ingyenes lesz

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a játék, valamint az is, hogy bár ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív lesz, cserébe az első 24 órában teljesen ingyenesen lecsaphatunk rá.

Tavalyi bemutatkozása óta nem sokat hallottunk a Homérosz Iliász című műve által ihletett Total War Saga: Troyról, a Creative Assembly azonban most megtörte a csendet, és örömmel közölte: augusztus 13-án érkezik a legújabb játékuk.

A Total War Saga: Troy egy évig Epic Games Store-exkluzív lesz, azonban ott a megjelenésekor az első 24 órában bárki ingyenesen hozzáadhatja a könyvtárához, és meg is tarthatja azt örökre. Más kérdés, hogy a trójai faló és az Epic Games Store-t ért vádak mennyire jó kombináció, de hát ez is egyfajta marketing (némi iróniával) az már biztos.

Akik mégis inkább Steamen vennék meg majd a játékot, azoknak viszont várniuk kell 2021. augusztus 13-ig.

4.
4.
SLi
#3: ez fantasy féleség lenne, gondolom ezért a saga előtag, minótaurusz, varázslás stb is van benne
3.
3.
Ooorky
Ez nagyon gáz.
A bronz qva drága volt (drágább, mint az arany), ezért a vasfegyveres tengeri népek megérkezéséig a harcos elit döntötte el a csatákat, harci szekereken az íjakkal, lándzsákkal, fapajzsokkal felszerelt gyalogság között cikázva.
Ennek a korszaknak volt az utolsó nagy ostroma a trójai, amikor Egyiptom kivételével az összes bronzkori civilizáció összeomlott, a birodalmak sorsát eldöntő több ezres csaták helyét átvették a városállamok felfegyverzet milliciáinak összecsapásai amik sokszor pár sérült után az egyik fél visszavonulásával zárultak.
2.
2.
AbsurdShark
#1: Ezek a karaktermodellek ténylegesen elég gyengék, nem tudom miért erőltetik ezeket az átvezetőket a trailerben, mikor a Total War sorozat inkább az ingame csaták miatt lett híres, amely itt is bizonyosan sokkal meggyőzőbb lesz ezeknél az átvezetőknél.
1.
1.
patka21991
Heléne eléggé botrányosan néz ki.

A 24 órás ingyenesség meg arra enged következtetni, hogy elég kevés tartalom lesz benne. De ettől függetlenül várom. Szeretem a Total War játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...