Pokémon Sword & Shield - jön az első DLC

  • Írta: gorien
  • 2020. június 3.
  • Letöltés
Azt már az év eleje óta tudtuk, hogy szezonbérletet fog kapni a Pokémon Sword & Shield, amelyben két DLC-t is találunk. A The Isle of Armor című kiegészítő két hét múlva startol, amely régi-új pokémonokkal és egy új területtel is gazdagítja a játékot.

Korábbi Pokémon-játékokkal ellentétben nem bővített kiadást kap a Pokémon Sword & Shield, hanem season passt, ez januárban mutatta meg magát először. A szezonbérletben két kiegészítő kapott helyet: a Crown Tundrával majd csak ősszel találkozhatunk, de a The Isle of Armor megjelenése már itt van a sarkon. Új előzetesen tekinthetünk be mindkettőbe.

A The Isle of Armor június 17-én rajtol, és egy új helyszínt ad a játéktérhez, valamint egy halom régi-új pokémont, köztük néhány galari és Gigantamax-változattal. Új funkciókkal is bővül az alapjáték: a Cram-o-matic tárgyak kombinálásához használható, a Max Soup a Gigantamax-formát segít előcsalogatni zsebszörnyeinkből, míg a Tutor Move kategóriába tartozó képességeket armoritért cserébe taníthatjuk meg nekik.

Nem minden újonnan játékba kerülő pokémonért kell megvennünk a szezonbérletet. A februárban elindult Pokémon Home alkalmazás segítségével más Pokémon-játékainkból is áttölthetjük lényeinket a Sword & Shieldbe.

6.
Ooorky
Mondjuk használt dobozos 12-13k az még jobb ár.
5.
Ooorky
#4: Most volt ~15k-ért eshop-ban mikor bezuhant a Rand, ilyen áron jó ideig nem lesz, régi Pokemon-ok is horror áron mennek a használt piacon.

Voltak jó pillanatai, én bírtam volna az egész játék open world lite, nem csak egy szelete.
4.
TolokocsisIsBack
#3: Annal nem is kell tobb egy pokemon jatekhoz. Koszi! Majd ha lemegy az ara, akkor majd behuzom.g
2.
TolokocsisIsBack
#1: Jo ez S&S? En az Omega Rubynal abbahagytam a pokemon szeriat. Meg ugye elotte is csomot kihagytam.
1.
Ooorky
Megvettem a Season Pass-t mikor beszakadt a Rand, úgyhogy jöhet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...