Marvel's Iron Man VR - az igazi Vasember-élmény

  • Írta: szlav
  • 2020. június 29.
  • Hír
Link másolása
Már csak napok vannak hátra a Marvel's Iron Man VR megjelenéséig, de még most sem késő, hogy jobban is megismerkedjünk az ambiciózus virtuális kalanddal. A helyszínekről, a játék hosszáról és Vasember képességeiről mesélünk.

A Marvel's Iron Man VR igazgatója, Ryan Payton a PlayStation blogján mesélt részletesebben a kizárólag PS VR-ra megjelenő Vasember-játékról. A rövidke videóanyagokkal megspékelt bemutató során szóba kerültek többek közt a játék helyszínei, a páncélunk különleges képességei és még a játék hozzávetőleges hossza is, ami az ígéretek szerint meghaladja majd a stúdió eredeti számításait is.

Tony Stark bőrébe (illetve páncéljába) bújva felfedezhetjük majd a S.H.I.E.L.D. lebegő bázisát, cikázhatunk Sanghaj épületei közt, ellátogathatunk a Stark Industries egyik régen lezárt létesítményébe, de Tony saját laborjában is körülnézhetünk majd, ahol saját kézzel szerelhetjük fel a páncélunk fejlesztéseit.

A legtöbb időt persze repkedéssel és harccal töltjük, ehhez pedig egészen tisztességes eszköztárat kapunk majd. A távoli ellenfelek baját elláthatjuk a páncél fejleszthető lézerfegyvereivel, aki pedig közelebb merészkedik, megkóstolhatja Vasember rakétameghajtású ökleit. 



Ha nem találjuk elég gyorsnak a repülést, akkor bátran adhatunk a hajtóműveknek még egy kis kakaót. Amikor pedig megérkeztünk a helyszínre, garantálhatjuk a hatásos belépőt a földbe csapódó landolással (amitől biztosan kidobják majd néhányan a taccsot), a legnagyobb bajban pedig elsüthetjük a páncél mellkasából előtörő Unibeamet is.


Habár a VR-játékoknak általában ez az Akhilleusz-sarka, a Camouflaj ígéretei szerint  tartalom és sztori szempontjából is elégedettek lehetünk majd az Iron Man VR-ral. Tony Stark új története egy eddig sosem látott, személyes kalandot mesél el, melynek során természetesen feltűnik Nick Fury, Pepper Potts és Tony gépi segédje, FRIDAY is - velük mind önálló interakcióba léphetünk majd. Annak ellenére, hogy a fejlesztők eredetileg 4-5 órás élménynek szánták a játékot, a gyakorlati tesztkörök azt mutatják, hogy átlagosan kétszer ennyi időt vesz igénybe egy végigjátszás, tehát abban biztosak lehetünk, hogy nem csak egy rövidke techdemóról van szó. 


A Marvel's Iron Man VR július 3-án érkezik a PlayStation 4 PS VR rendszeréhez.

1.
1.
Telefosott búvárruha szimulátor 3D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...