Marvel’s Iron Man VR PS4

Repkedj úgy, mint Vasember.
Típus:

Az Iron Man VR is csúszik a megjelenéssel

Ilyen ez a vizsgaidőszak, tele van csúszásokkal és halasztásokkal… Ha valakinek nem okozott volna már elég tragédiát a Cyberpunk 2077 és a Marvel’s Avengers pár napja bejelentett csúszása, íme, még egy cím, ami késik.

Iron Man VR - februártól bárki Vasemberré válhat

Izgalmas bejelentésekkel telik a hétvége az Avengers-rajongók számára, a délelőtti Kamala Khannal kapcsolatos hírek után most a VR-os alkotás kapott egy új történeti előzetest és hozzá egy megjelenési dátumot.

Marvel’s Iron Man VR - tanuljunk meg repülni!

Kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a République-ot is készítő Camouflaj csapatának legújabb játéka, a Marvel’s Iron Man VR. A friss kedvcsináló azt mutatja be, hogyan sikerült élethűvé tenni a repülést.

A Marvel's Avengers is ott lesz a Comic-Conon

Nem csak a Marvel Studios, de a Marvel Games is képviselteti majd magát a hónap közepén esedékes San Diegó-i Comic-Conon, ahol az ígéretek szerint a Marvel' Avengers kapcsán is számíthatunk hírekre.

Marvel’s Iron Man VR - repkedj Vasemberként!

A Sony első State of Play eseménye alapvetően a mostanában eléggé hanyagolt PlayStation VR körül forgott. A VR-bejelentések sorát a République-ot készítő Camouflaj csapatának Vasember-játéka nyitotta.