The Last of Us: Part II - a gitárosok is rápörögtek

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 30.
  • Érdekesség
Várható volt, hogy a The Last of Us: Part II egyik legötletesebb minijátékára rá fognak pörögni a zenészlelkek, de ennyi feldolgozásra azért nem számítottunk. Ebből is látszik, hogy nem vették félvállról a gitározást a Naughty Dognál.

A The Last of Us: Part II egyik legfontosabb metaforája lett a gitározás, amihez hűen a Naughty Dog egyrészt profin kihasználta a DualShock 4 touchpadjét, másrészt ilyen részletesen animálva még soha nem láthattunk videojátékos karaktert gitározni.

Természetesen a zenészeknek több sem kellett, és azonnal elkezdtek híres számokat a játékon belül is elpengetni. Ezeket a mellékelt akkordtáblának hála még egy gitárleckének sem utolsó használni - már ha persze ismerjük az adott fogást -, hiszen a precíz animációknak hála Ellie kéztartása is sokat segíthet a gyakorlásban.

40.
Őrnagy
#39: Az én feleségem egy szóval elintézi a teljes játékipart : hülyeség. Úgyhogy nem kell féltenem tőle a gépet.
39.
godach
#38: Ja és Ellie lezbi csajával most vannak valami horror vidámparkos valamibe. P@rszor már megijedt a nejem, szerintem életemben nem szórakoztam ilyen jól még xD
38.
godach
#37: Hámaj' megmondoménnektek.
Megjött, most telepít.
Közben be akartam fejezni a Left Behind DLC-t de mivel az asszony nagyon odakattant az első rész felétől, most bontottam egy sört és átadtam a kontrollert. Jelenleg azon kacagok, mert valamiért inverz mód áll a kezére. (ha fel akar nézni, lefelé nyomja) finom sincs miért de szórakoztató. Szóval ha ma nem is végez, holnap nekiugrok.
37.
Kawada
#35: Nem lehet. Tudod, ez a legkomolyabb, legjobb, legkorszakalkotóbb gombazombiszimulátor evör. Itt hülyeségnek nincs helye. :)
35.
godach
#34: Mekkorát nevettem volna, ha lett volna valami talpraesett illetékes a kis hazánkból és easter egg ként (ahogy pl a crysisba hun a rendszámtábla) itt a legerősebb fegyver a canestent kapta volna xD
34.
Kawada
#33: Canesten lobbi...
33.
Őrnagy
#32: Pontosan! Szemetek!
32.
Kawada
#30: Egyetértek. És a gombás fertőtéseket is promózzák, hogy többen legyenek hüvelygombások... A férfiak is...
31.
Ps fanboy
#25: "Természetéből fakadóan annyit kell balfaszkodni és szerencsétlenkedni, amikor egy kurva fegyerváltáshoz 4 iránygombot és 2 gombot kell még nyomjak, "

Igen ezzel én is így vagyok. Nem is értettem mi a faszért nem oldották ezt meg. Ez legtöbbször inkább akkor gáz, amikor épp szaladsz-menekülőben vagy és közben fegyvert kell váltanod és hát ez kb. ugye minden fertőzöttek elleni harcnál így zajlik... Aztán rájöttem, hogy van ilyen gomb, a jobb felső gomb a ravasz felett pont erre van, azzal lehet mozgás közben is váltogatni a fegyvereket és tényleg kézreeső. Próbáld meg, de meg kell szokni, mert az elején ez is olyan, mint a szarnak egy pofon, mivel nincs mindig időd figyelemmel követni, hogy épp melyik fegyvert vette elő.
21.
Kawada
Na megyek, előszedem cryteket valamelyik uv fény alatt világító persely mellől, mert benne is több racionalitás van....

Hát g*ci... Hihetetlen, hogy azok a legokosabbak, akik nem is játszottak vele, nekik áll feljebb ha az ember próbál kultúráltan rávilágítani a hülyeségeikre, különösen tréfás egy olyan játék esetén, ami ellen a legfőbb kritika sokak szerint valamiféle mocskos, véleményfasiszta propaganda... GG...
16.
godach
Annyira unalmas hogy a fanyalgóknak a szar is ízetlen, a másik oldal meg ha le van festve akkor két marékra tömi a szájába.
Annyira tudható volt, hogy akinek már a szivárogtatásnál elment a kedve azt nem lehet meggyőzni utána se. Aki meg várta.. Hát egyértelmű volt hogy a hibák nem érdekesek de korszakalkotó játék lesz. Nem is tudom minek győzködik itt az emberek egymást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...