Civilization VI - titkos társaságok a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2020. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan újra bővül a Civilization VI a New Frontier Pass keretében. Az új DLC egy új birodalmat és egy izgalmas játékmódot hoz magával, amelyben négy titkos társaság hatalomért vívott harcában kell helytállnunk.

A Civilization VI fejlesztői a korábbi kiegészítőcsomagokat idén szezonbérletre váltották, ez a márciusban bejelentett New Frontier Pass, amely kéthavonta bővíti az alapjáték tartalmait. A frissítéseket külön-külön is megvehetjük, ha arra van igényünk, de a Pass megvásárlásával mind azonnal elérhetővé válik, amint megjelenik. A csomag legújabb tagja, a júliusra ígért Ethiopia Pack 23-ától lesz elérhető PC-n és konzolokon is.

A csomag legjelentősebb újdonsága értelemszerűen Etiópia birodalma és egy új vezető lesz, de vannak egyéb adalékok is benne. Bemutatkozik például a diplomácianegyed, amely a más civilizációkkal való kapcsolattartást könnyíti, és a kémek dolgát nehezíti. Ennél is érdekesebb azonban az új, titkos társaságokra épülő játékmód.

Négy ilyen csoport lesz játszható. Az Owls of Minerva kémek és befolyásolás, na meg pénzügyi machinációk révén szereti intézni a dolgait. A Hermetic Order tudósokból és alkimistákból áll, és ezeknek a tanait hívják segítségül új nyersanyagok feltérképezéséhez. A Voidsingerek a Cthulhuhoz hasonló isteneket tisztelik, míg a Sanguine Pact harcos vámpírokból áll. Mindegyik csoport sajátos épületekkel és egységekkel is rendelkezik, a vámpírok kastélya például teleportálni tudja az egységeinket.

A Civilization VI PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...