Crysis Remastered - így fest a Switch-port

  • Írta: szlav
  • 2020. július 17.
  • Videó
Link másolása
A PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt Crysis Remastered késik, de a Switch-verzió már jövő héten élesedik. Lássuk, hogyan fest, és mit tud a Nintendo hibridkonzoljára szabott átirat!

Szomorú hírként közöltük a hónap elején, hogy a Crysis felújított változata sajnos késik még egy keveset - na, de nem a Switch-port! A Crytek és a Saber Interactive gyorsabban végzett az aprócska konzol átiratával, mint bármelyik másik verzióval, így az a tervezett időben, július 23-án a polcokra kerül. A mai előzetesben lecsekkolhatjuk azt is, hogy mit tud a felújított változat.

Első ránézésre úgy tűnik, hogy a játék fizikai modellje a helyén van: a növényzet a vártnak megfelelően hajladozik a lövések és robbanások nyomán, a tereptárgyak pedig törnek és szabadon repkednek. A videóban remek demót kapnak a dinamikus fényhatások is, a belső terek, valamint az aljnövényzet megvilágítása. A port egyedi különlegessége, hogy akár a kontrollerünk giroszkópjával is célozhatunk - már ha erre vevők vagyunk.

2.
2.
hedzsooo
Komoly. Az én gyerekkoromban, a kvarcjátékok idején egy csöppet ez még az álom kategória volt, vagy inkább még csak nem is álmodtunk ilyenekről. :D

Hű, hogy telik az idő... de közben legalább ilyen faxa dolgok is megvalósulhatnak... Talán mire gyugger leszek, megérek valami komoly AR+VR hibrid szerű menő tyutyerkát is...! :D :)))
1.
1.
Anti4730
Basszki ha ez tenyleg ilyen lesz akkor le a kalappal, es a fizika sincs visszabutitva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...