Tekken 7 - ősszel érkezik a negyedik szezon

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 1.
  • Letöltés
Nem áll le a Tekken 7 támogatása, így idén ősszel friss tartalmak érkeznek hozzá a negyedik szezon képében. Sajnos új karaktereket még nem mutattak be, de rengeteg aprósággal fogják bővíteni a játékot így is.

Akárcsak tavaly ilyenkor, idén is augusztus elején jelentette be a Bandai Namco, hogy érkezik a negyedik szezon a Tekken 7-hez, méghozzá valamikor az ősz folyamán.

Ezúttal új karaktereket (egyelőre) nem jelentettek be, de azt már lehet tudni, hogy az online funkciókat finomítani fogják a játékban. Kibővített és jobb multis élményt ígér a frissítéssel a kiadó, valamint megjelenik a "Tekken Prowess", ami első ránézésre egyfajta prestige-mérőegységnek tűnik.

Ezek mellett természetesen mindegyik karakter új mozdulatokkal bővíti a repertoárját, és sokat finomítottak a fejlesztők a harcosok közti balanszon is.

A negyedik szezon pontos rajtdátumát egyelőre még nem ismerjük, de az biztos, hogy PC-n, PS4-en és Xbox One-on is számíthatunk rá.

10.
grindcore
#9: Ti tenyleg azt hiszitek hogy ezt erre a genre csinaltak, beszarok rajtatok, ez a cucc japanban arkad gepeken futott mar miota...ez egy port raadasul onnan. Esar igyis sok evvel ezelotti...mindegy hagyjuk lol ;-)
9.
Nothing
#8: Nem használja ki a cuccost, az biztos. Ez a vizuális szint PS3-on is vidáman elfutna.
8.
Effecta
Csak szerintem fölösleges az unreal engine 4 neki?
7.
Usagi
#5: Néztem fórumokat és nem.Állítólag mert nincs meg az 1080p se és szarul skáláz a game.
6.
Nothing
A töltésidőkkel is kezdhetnének már valamit, mert botrányos az egész. Persze nincsenek illúzióim, ha 3 év alatt nem csináltak neki semmit, most sem fognak. A Tekken a kedvenc bunyós sorozatom, de ez a 7 nagyon nem lett az igazi.
5.
Nothing
#1: A hiba az ön készülékében van...
4.
HeniCicaVagyok
"Érkezik az negyedik szezon" ----gg
3.
Usagi
#2: Nekem az a fő bajom hogy egyszerűen homályos, PS4 slim.
2.
grindcore
#1: 7 éves vagy mennyi, mar évek óta volt árkád formában mire konzolra jött, mit vársz? Semmi baja nincs, egyik legjobb online rész van benne a verekedős játékok között.
1.
Usagi
PS4en egy hományos hányás, az is prevgen grafikával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...